reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

• Starter tematu Starter tematu Iff
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Młoda O rany, Ty już po??!! :szok:
Widzisz, mówiłam, że będziesz pierwsza ;-) Wszystkie tu myślałyśmy, że nie masz dostępu do neta, a Ty urodziłaś :-) To był 11 lipca tak? Czyli tak samo, jak Panegiryka, tylko ona po południu ;-)

Gratuluję!!! :-):-):-)

Emejj U mnie ok, dalej brak objawów porodu. Na 16 idę na ktg i się dowiem, czy w dalszym ciągu nic się nie zapowiada na rozwiązanie. Ja też płakałam jak oglądałam te filmy z porodu. Do tej pory mnie to wzrusza i nie wyobrażam sobie, że też jestem w stanie dokonać takiego cudu.

Ostatnia edycja:

mloda gratulacje!! my myslismy gzie ty sie podziewasz a ty sobie urodzilas!!:)))))

emej nie ogaldaj takich rzeczy bo sie tylko przerazisz ja tez czasem chcialam ogladnac filmiki z porodu ale sie balam :D
bezsenna a ty jak tam dalej nic?? teraz masz wizyte gin z teho cp pamietam i ktg ciekawe jak tam:D
milkada sliczny kubus zakochalam sie w nim :):):)

Milkada sliczne malenstwo, az nie moge sie doczekac swojego jak tak sobie popatrze:))
Bezsenna no widzisz jak Mloda Cie ominela, powinna dostac klapsa, ze jakies zamieszanie robi:)) a na powaznie:
MLODA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALE NIESPODZIANKA - pochwal sie malenstwem i napisz jak tam Ci poszlo:))

wiecie co jakie ten moj ex jest glupi to szok;DD
napisal do mnie z innego numeruna gg . jako jakis chlopak i zaczal sie mnie wypytyac o wszytko:D <czy mam kogos itp> :D pozniej zaczal pytac o mojego exa :D haha odrazu wiedzialam ze to on co za glupi czlowiek ..zal mi go naprawde:D :rofl2:

czesc dziewczyny caly dzien mnie nie bylo a tu takie wiadomosci,:))
mloda ja obstawialam ze dzieci nie daja ci dojsc do kompa a tu prosze GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE:))))))))))))))))
milkada twoj kubus jest prześliczny
asia ja mialam to samo,wizja malego dziecka przerazila mojoego exa i postanowil byc sam,
bezsenna jednka nie urodzilas to jeszcze widocznie czas
samasamotna ty odpocyzwaj ile wlezie
i dalej mialam pisac i watek stracilam po takim czytaniu,
jutro mam urodzinki i z checia zaprosilabym was wszystkie na ciacho i cos do picia:):-)

Ostatnia edycja:
wiecie co jakie ten moj ex jest glupi to szok;DD
napisal do mnie z innego numeruna gg . jako jakis chlopak i zaczal sie mnie wypytyac o wszytko:D <czy mam kogos itp> :D pozniej zaczal pytac o mojego exa :D haha odrazu wiedzialam ze to on co za glupi czlowiek ..zal mi go naprawde:D :rofl2:
jakie te dziady sa glupie jak by nie mogl zadzwonic i zapytac sie wprost nie bylo by latwiej:) inteligencja to oni nie grzesza naprawde hahhaa

samasamotna jutro mam:)ale dziekuje,
no glupi to malo powiedziane,zal mu dupsko sciska ze taki ciekawy teraz jest,teraz niech na drzewo spada,teraz pewne specjalnie moze chce wyniuchac czy ma jeszcze jakies szanse
a jak ty sie czujesz? bo mi znowu zaczyna twardniec brzuch

Ostatnia edycja:
reklama
wiem wiem ze jutro ale chce byc pierwsza:D:D:D:D
noo dokladnie :] ja sie nie przyznalam ze wiem ze to on i jak sie pytal o exa to powiedzialam ze est ciota i ze nie przyznajee sie ze go znam i zebysmy o nim nie gadali . ale mu sie glupio musialo zrobic;p i bardzo dobrze . mam nadzieje ze juz nei bedzie pisał;d aaa i chciał sie spotkacoczywiscie jako ten chlopak nie jako ex:D:D boze co za debil

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry