Sajgon ...........................
Nie wtracam sie do tamtych postów bo nie ma sensu tego dalej ciagnac...
Dobra :-)Dzien Dobry:-)
Traram wrocilam!

Heh nie no zartuje mam dobry humor poprostu

Wypisali mnie dzis ze szpitala

Lezałam dobe....Zaczne od poczatku

....Wstaje rano w piatek..ide siku a tu szok...krew jakis sluz na wkladce..a ja co?

Panika jak cholera siedze placze Boze to juz to juz

Ale ja glupiutka

No ale i tak mialam sie zglosic tego dnia do szpitala..no to sobie lajtowo pojechalam sama

Czekalam strasznie długo..bo tam byl taki sajgon ze szkoda gadac..przenosili ginekologie nowe łózka itd...Siostra z siostra sie zmienialy co 5 minut nawet na ktg nie mialy mnie gdzie polazyc... Co do czego czekajac tak od 10 polozyli mnie do wyrka o 15

Mialam podejrzenie saczenia sie wod..bada mnie doktor bada i mowi no..rozwarcie jest az na 1 palec.. heh a ja sobie mysle no to super moze sie zacznie cos dziac...zrobili mi takie badanie ze wlozyli mi tam rureczke z takim swiatelkiem i ogladali wody i glowke jak jest wysoko..nawet nie czulam tego badania tylko jak wyciagal ta rureczke tak dziwnie bylo..No i mowi ze zostaje na obserwacji itd...No ok..3 w nocy a ja skurcze do 6 rani mialam.. ał...bolesne...bardzo bolesne...ale dalam rade..

Zanikły w koncu do obchodu..i przychodzi lekarzi mowi co robimy?

Ja mowie rodzimy

A on no nie wiem i pyta sie mnie jak chce czy do domu czy tu czekac..a ja no jasne ze w domku..no i mnie wypisal oczywiscie dlugi wyklad na temat co gdyby...itd

No i tak oto znalazlam sie w domku

I czekam teraz....skurcze mam ale nie regularne wiec..hm..doswiadczona polozna mi powiedziala ze natura sama zdecyduje..ze to co teraz mam moze sie nawet do 2 tygodni przeciagac..

Nie fajny jest poród wywoływany z tego co mi opowiadala..i mowi ze lepiej czekac az sie samo zacznie...bo oksytocyna to sztuczne w duzej ilosci i organizm dostaje szoku itd i skurcze sa o wiele wieksze czasem..Wiec co ?

Zostało mi czekanie....no ale czop mi odszedl rozwarcie jest moze w koncu mały Ksiaze zechce wyjsc na ten swiat łaskawie i dac buzi mamie
Pozdrawiam mamusie