Margolcia28
Mama 3 synków :*
Dziewczyny dziś na fejsie Super Niania opublikowała link o chłopcu maltretowanym przez matke YouTube - Kanał użytkownika RatujcieSzymona
wiecie juz nawet slow nie mam na to .......... polskie reali i polska rzeczywistosc ...
kobieta ktora nosila 9 miesiecy pod sercem cudo , potrafi cos takiego :-
-(
same ocencie ........
Katerinka wypoczeta witaj spowrotem ......... :-)
wiecie juz nawet slow nie mam na to .......... polskie reali i polska rzeczywistosc ...
kobieta ktora nosila 9 miesiecy pod sercem cudo , potrafi cos takiego :-
same ocencie ........
Katerinka wypoczeta witaj spowrotem ......... :-)
brak slow na taka matke
zaskoczony tatus i pyta sie a czemu mnie nie zawiadomilas? mowie slucham,ty dziecka nie widziales od grudnia,nie interesuje sie czy zyje ,stac sie tylko na krotkiego sms wiedzialam jak widziales nas w przychodni i co ? mi jest zal 1 grosza na sms dla ciebie i dla mnie mozesz nie istniec, to mi zaczal lamentowac ze jemu sie wszystko wali,rodzice,jego zycie osobiste,praca,zdrowie i nie wie ile on pozyje,
usmialam mu sie prosto w twarz i powi,ze mnie na litosc nie wezmie,bog mu sie odplaca za ta krzywde ktora nam zrobil,mowie masz za mnie,mala i kube,i wcale cie nie zaluje!!!! nos cholera moze jeszcze mam go teraz w glowke calowac,zniszczyl wszystko co mial i niech ma pretensje do siebie