reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

dokladnie niech sie ubieraja i picuja jak chca jak im sie nalezy to ok ale nie takie co kombinuja i im zawsze sie uda a Ty mozesz sobie tylko popatrzec :wściekła/y:

inamorate piekna Hania :-):-):-)

reklama
nooo te panie plotkujacę np w sklepie potrafią byc przeokropne:-D to ich hobby:-D
moje sąsiadki tez bedą miały raj na ziemi:-D
ale akurat mialam na mysli osoby na ktorych zdaniu mi zalezy.. np moj kochany dzidziuś, jeszcze nie wie:-( mysle ze źle tego nie przyjdzie, ale jakos ze wzgledu na jego wiek i zdrowie nie powiedzialam przed wyjazdem. A moze sie juz domysla bo kilka razy była okazja do swietowania i odmowiłam %% to tak podejrzliwie patrzył:tak:
no zobaczymy.. wrócić trzeba i zmierzyc sie codziennoscia:tak:

inamorate prześliczną masz córunię, juz taka faniutka:tak:

emilka wracasz do sosnowca czy z sosnowca wyjezdzasz i wracasz gdziesz ? gadaniem ludzi nie ma sie co martwic ja juz mam to gdzies a szczegolnie swoja bratowa ktora tylko innymi sie interesuje wiec jak sie dowie ze bede sama z dzieckiem to chyba peknie i slowotoku dostanie zeby kazdemu od razu o tym powiedziec taka sensacja i wstyd glupia prostaczka :-D:-D:-D

martttika no troszkę się jej przybrało tydzień temu ważyła 5kg a jak wychodziłyśmy ze szpitala 3kg :-D

Ej ej no ja spędzam godziny w solarium dla dobrego samopoczucia :-) ale nie ściemniam należy mi się i już o :-D

u mnie wszyscy wiedza z otoczenia jak nie jestem wymalowana i nie mam wlosow ulozonych i biegam w trampkach to albo ja jestem chora albo dzieci hehehhehe:-)
nie wyobrazam sobie rano nie zrobic malej toaletki i trzeba sie dobrze czuc, dobrze wygladac i TO DLA SIEBIE SAMEJ
i ja akurat z mopsu nie korzystam ale na bezplatnym pojde bo sie nalezy i tyle i mam gdzies co o mnie pomysle a te brudasy cos zrobic
TYLKO ZWROCCIE UWAGE ZE CHODZA TAM BABY TEZ ZANIEDBANE bo tak im sie podoba a kase ciagna ,takze nie ma sie co patrzec bo jedna woli paczke wajek spalic i juz

ja auto tez mialam kupione i czemu mialabym je sprzedawac,ludzie maja rozne okresy w zyciu i trzeba je przejsc i juz :-)

emilka87 bliskie Ci osoby mogą biadolić że może nie czas na ciążę, może nie z tym człowiekiem itp itd ale zobacz jak słodka jest cócia inamorate jak zobaczą takiego szkraba "głowy dla niego potracą" łącznier z tobą ;-) a ludzmi nie ma się co przejmować dziś gadają o tobie za tydzień o kimś innym, ja mówię od kiedy mam dziecko jakbym odnalazła sens życia - dziecko przewaliło całe moje życie do góry nogami na szczęście ;-)

emilka87dokładnie na początku jest marudzenie, że jak to bez ojca jak Ty sobie poradzisz itp itd a teraz świata poza nią nie widzą, ale co się dziwić przecie jest cudna po mamusi :-D:-D:-D zartuje :)

Raczkowa wrociłam wlasnie do sosnowca i mam juz nerwy bo nie moge sie zalogowac na moj profil na laptopie bo chyba jest jakis wirus a na gosciu klawiatura mi pisze jak chce i stukam po literce:wściekła/y:

a no bedzie trzeba stawic czola tym wszystkim mądralą, nastawiam sie na to od jakiegos czasu, ale tak przykro ze czlowiek musi przez wszystko przechodzic sam.. i nawet nie chodzi tu tylko o partnera ale tez o mame czy brata.. oni mnie wspierają ale niestey na odleglosc... ehh zostaje skype :tak:

chciałabzm miec juz swoja pocieche po tej stronie tak jak wy:tak: tylko ona mnie motywuje i daje sił:tak:
dzieki mamusie ;-)

reklama
ja to akurat nawet do mopsu autem jade jak mam pod reka:)

a ze czlowiek zadba o siebie to chyba lepsze niz jak te brudasy tam chodza i smeirdza w kolejkach...
mi jednie na nerwy dzialaja ci co kase maja, i im sie nie nalzezy a perfidnie oszukuja....:wściekła/y::wściekła/y:

inamorate a twoja corciaz faktycznie cudna jest:-D:-D

emilka wszystko bedzie dobrze:-):-)

Do góry