reklama
emilka87
Fanka BB :)
nooo te panie plotkujacę np w sklepie potrafią byc przeokropne
to ich hobby
moje sąsiadki tez bedą miały raj na ziemi
ale akurat mialam na mysli osoby na ktorych zdaniu mi zalezy.. np moj kochany dzidziuś, jeszcze nie wie:-( mysle ze źle tego nie przyjdzie, ale jakos ze wzgledu na jego wiek i zdrowie nie powiedzialam przed wyjazdem. A moze sie juz domysla bo kilka razy była okazja do swietowania i odmowiłam %% to tak podejrzliwie patrzył
no zobaczymy.. wrócić trzeba i zmierzyc sie codziennoscia
inamorate prześliczną masz córunię, juz taka faniutka

moje sąsiadki tez bedą miały raj na ziemi

ale akurat mialam na mysli osoby na ktorych zdaniu mi zalezy.. np moj kochany dzidziuś, jeszcze nie wie:-( mysle ze źle tego nie przyjdzie, ale jakos ze wzgledu na jego wiek i zdrowie nie powiedzialam przed wyjazdem. A moze sie juz domysla bo kilka razy była okazja do swietowania i odmowiłam %% to tak podejrzliwie patrzył

no zobaczymy.. wrócić trzeba i zmierzyc sie codziennoscia

inamorate prześliczną masz córunię, juz taka faniutka

emilka wracasz do sosnowca czy z sosnowca wyjezdzasz i wracasz gdziesz ? gadaniem ludzi nie ma sie co martwic ja juz mam to gdzies a szczegolnie swoja bratowa ktora tylko innymi sie interesuje wiec jak sie dowie ze bede sama z dzieckiem to chyba peknie i slowotoku dostanie zeby kazdemu od razu o tym powiedziec taka sensacja i wstyd glupia prostaczka 

katerinka111
u mnie wszyscy wiedza z otoczenia jak nie jestem wymalowana i nie mam wlosow ulozonych i biegam w trampkach to albo ja jestem chora albo dzieci hehehhehe:-)
nie wyobrazam sobie rano nie zrobic malej toaletki i trzeba sie dobrze czuc, dobrze wygladac i TO DLA SIEBIE SAMEJ
i ja akurat z mopsu nie korzystam ale na bezplatnym pojde bo sie nalezy i tyle i mam gdzies co o mnie pomysle a te brudasy cos zrobic
TYLKO ZWROCCIE UWAGE ZE CHODZA TAM BABY TEZ ZANIEDBANE bo tak im sie podoba a kase ciagna ,takze nie ma sie co patrzec bo jedna woli paczke wajek spalic i juz
ja auto tez mialam kupione i czemu mialabym je sprzedawac,ludzie maja rozne okresy w zyciu i trzeba je przejsc i juz :-)
nie wyobrazam sobie rano nie zrobic malej toaletki i trzeba sie dobrze czuc, dobrze wygladac i TO DLA SIEBIE SAMEJ
i ja akurat z mopsu nie korzystam ale na bezplatnym pojde bo sie nalezy i tyle i mam gdzies co o mnie pomysle a te brudasy cos zrobic
TYLKO ZWROCCIE UWAGE ZE CHODZA TAM BABY TEZ ZANIEDBANE bo tak im sie podoba a kase ciagna ,takze nie ma sie co patrzec bo jedna woli paczke wajek spalic i juz
ja auto tez mialam kupione i czemu mialabym je sprzedawac,ludzie maja rozne okresy w zyciu i trzeba je przejsc i juz :-)
emilka87 bliskie Ci osoby mogą biadolić że może nie czas na ciążę, może nie z tym człowiekiem itp itd ale zobacz jak słodka jest cócia inamorate jak zobaczą takiego szkraba "głowy dla niego potracą" łącznier z tobą ;-) a ludzmi nie ma się co przejmować dziś gadają o tobie za tydzień o kimś innym, ja mówię od kiedy mam dziecko jakbym odnalazła sens życia - dziecko przewaliło całe moje życie do góry nogami na szczęście ;-)
emilka87
Raczkowa wrociłam wlasnie do sosnowca i mam juz nerwy bo nie moge sie zalogowac na moj profil na laptopie bo chyba jest jakis wirus a na gosciu klawiatura mi pisze jak chce i stukam po literce
a no bedzie trzeba stawic czola tym wszystkim mądralą, nastawiam sie na to od jakiegos czasu, ale tak przykro ze czlowiek musi przez wszystko przechodzic sam.. i nawet nie chodzi tu tylko o partnera ale tez o mame czy brata.. oni mnie wspierają ale niestey na odleglosc... ehh zostaje skype
chciałabzm miec juz swoja pocieche po tej stronie tak jak wy
tylko ona mnie motywuje i daje sił
dzieki mamusie ;-)

a no bedzie trzeba stawic czola tym wszystkim mądralą, nastawiam sie na to od jakiegos czasu, ale tak przykro ze czlowiek musi przez wszystko przechodzic sam.. i nawet nie chodzi tu tylko o partnera ale tez o mame czy brata.. oni mnie wspierają ale niestey na odleglosc... ehh zostaje skype

chciałabzm miec juz swoja pocieche po tej stronie tak jak wy

dzieki mamusie ;-)
reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
ja to akurat nawet do mopsu autem jade jak mam pod reka
a ze czlowiek zadba o siebie to chyba lepsze niz jak te brudasy tam chodza i smeirdza w kolejkach...
mi jednie na nerwy dzialaja ci co kase maja, i im sie nie nalzezy a perfidnie oszukuja....

inamorate a twoja corciaz faktycznie cudna jest

emilka wszystko bedzie dobrze:-):-)
a ze czlowiek zadba o siebie to chyba lepsze niz jak te brudasy tam chodza i smeirdza w kolejkach...
mi jednie na nerwy dzialaja ci co kase maja, i im sie nie nalzezy a perfidnie oszukuja....

inamorate a twoja corciaz faktycznie cudna jest

emilka wszystko bedzie dobrze:-):-)
Podziel się: