jaimis
Fanka BB :)
ollka22 bogaty biednego nie zrozumie 
taka sędzina co ma wiedzieć jak wyżyć za mniej niż tysiąc, porobić opłaty i się nie zadłużyć, tak jak słyszę nie raz wypowiedzi że taka samotna matka jest na utrzymaniu państwa, którego???? ile dostaje około 70 zł marne alimenty nie płacone w czasie i jakieś ewentualnie zapomogi? to jest utrzymanie państwa? Dali by lepiej pracę i miejsce w przedszkolach większość matek bardziej by była zadowolona. A nie będe się denerwować przy poniedziałku 
Raczkowa dziecku jeszcze taką krzywdę robić????

taka sędzina co ma wiedzieć jak wyżyć za mniej niż tysiąc, porobić opłaty i się nie zadłużyć, tak jak słyszę nie raz wypowiedzi że taka samotna matka jest na utrzymaniu państwa, którego???? ile dostaje około 70 zł marne alimenty nie płacone w czasie i jakieś ewentualnie zapomogi? to jest utrzymanie państwa? Dali by lepiej pracę i miejsce w przedszkolach większość matek bardziej by była zadowolona. A nie będe się denerwować przy poniedziałku 
Raczkowa dziecku jeszcze taką krzywdę robić????

ja bym się też odwoływała. chociaż mi na początku mówili, że średnio, bo mimo, że sama, to jednak nie pracuję. trochę to śmieszne, przedszkole od września, ja mam wych. do połowy czerwca i nie ma opcji, że we wrześniu będę siedzieć w domu, muszę coś znaleźć. na szczęście ostatecznie się udało i nawet poszli mi na rękę, na początek Majka będzie na 6 h, a jak będę potrzebować na więcej, to będzie zostawać dłużej:-)

no ale nic jak sie tego nie ma proponuja obiady z ich kuchni, a jak sie na to nie zgodziz to sie tez nie dostaje zasilkow, bo albo sie bierze wszsytsko albo nic....