jaszczurka
Fanka BB :)
czy jest ktoras z was która bedze samotnie wychowyac dzidzi ???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedyś niewielu ekspertów wierzyło, że małe dzieci mogą doświadczać depresji lub lęku. latach 90. stało się jasne, że depresji i lęku mogą doświadczać nawet trzylatki. Jednak u wielu dzieci objawy depresji objawiają się w pozornie niepowiązany sposób, na przykład agresją, zaburzeniami odżywania lub nadpobudliwością. Zapraszam cię na bezpłatny live. 2. marca o 15:30 Wpadaj na YT albo oglądaj na FB
po pierwsze dzekuje z odp. na tamten tematkara1980 pisze:ja mam 25 amój mąz 44 wiesz to nie jest tak ze on sie nie cieszy ja sie boje ze on nie bedzie wiedzial jak sie za taka kruszynke wziąśc no wiesz dziecko mial 20 lat temu i szybciej mi jego syn chyba pomoze niz on chyba ze strachu. aja znowu boje sie ze bede miec chłopca i nie bede wiedziala jak sie z nim obejsc(wiesz te napletki mycie siusiaczka)mozna krzywde podobno zrobic. A i jeszce jedno na jakims temacie pisalas ze nie wiesz jak to z zasiłkami dla ciebie ja ci wszystko tam opisałam jakbys czegoś nie rozumiala daj znac.POZDRAWIAM