Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u nas byl obowiazek podpisania rzeczy,ktore zostaja w przeszkolu typu pizanka, posciel,a w swojej szafce miala reklamowke z zamiennymi rajtami, bluzka z krotkim i dlugim rękawem i spodnie czy spodniczke plus majki, wiadomo trzy latek moze jeszcze posikac sie jak lezakuje albo nie dobiegnie do lazienki,bo jest zajety zabawa i zostawia na ostatnnio chwile lub czy przy obiedzie sie poleje, w przedszkolu tez mieli jakies zapasowe rzeczy pewnie z tych co z poprzednich lat nie byly odebrane, mloda raz czy dwa razy przebrana w te rzeczy, to pozniej sie zwracalo upraneU mnie daje sie podpisane reklamowki a panie nie pilnuja wcale tego i daja reczy komus innemu... mi yrz nie raz daly do ptania cudze rzeczy ale ja wypralam i oddalam i mowilam ze to nie nasze..ale widac ze nie wszyscy oddaja.
U nas nie bylo zadnych wymogow co do ubioru. Z doswiadczrnia wiem ze lepiej dawac stare rzeczy.