Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Justyna zobaczysz wróci Ci ochota. Mi juz tez wraca ale .... musze wybrać jeszcze metodę antykoncepcji, bo dwoje dzieci w zupełności mi wystarczy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
kurcze, a ja jestem jeszcze w ciazy i stracilam kompletnie ochote na seks.
.
nie zdziwiło mnie to za bardzo poniewaz moja mama jak mnie urodziła i karmiła piersią to dwa miesiące póżniej już znowu była w ciąży, nie spodziewała sie że to tak szybko pójdzie
a ja szybko zaczełam brać tabletki Cerazette, współżyć zaczełam po 5 tyg. na początku nie było źle troche na początku bolało ale potem z każdym miesiącem dostawałam coraz większego jakiegos urazu, bo nawet jak czymś nawilżałam to i tak przez pierwsze minuty bolało i tak do 7 miesiąca po porodzie. w końcu chociaż nie planowałam to zostałam zmuszona do odstawienia Cerazette i wtedy stał sie cud. Po tygodniu od odstawienia zapomniałam co to ból a na sex mialam ochotę ciągle
potem to sie unormowało. A teraz czeka mnie drugi poród i bardziej sie boje czy nie poszerzę się jakos po tym porodzie i czy mąż będzie mnie jeszcze chciał

i tak naprawdę dopiero 2 miesiące temu powróciła radość z seksu - teraz mogłabym robić to codziennie po kilka razy!!!! ale mam na to swój własny przepis ;-)
ale tyle złego słyszałam o tych tabletkach, że zaczynam się stresować: ból, suchość, plamienia, tycie, spadek libido... brrrrr! mam tylko nadzieję, że każda z nas przechodzi to inaczej i na mnie jakoś specjalnie się nie odbije działanie uboczne......