reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sen maluszkow

U nas to samo- musi być smoczek i misiek.Czasem,baaardzo rzadko,zdarza się,ze zaśnie przy butli.ale i ta smoczek musi miec położony na podusi,obok buzi,by mogła sobie w nocy znaleźć i wziąć.

reklama
U nas dzisiaj była jedna króciutka pobudka, bo smoczek się zagubił. Mąż mu podał i Pudzianek poszedł spać dalej.
Także 18:45-5:45 przespane można powiedzieć :-)

Nat to super, że nockę mieliście tak dobrą :-)
Czyli reakcje podobne...moja jeszcze krzyczy "mocio" albo "mo".
Nocka znów z pobudkami, wieczorem nie dojadła mleka (padła po żłobku już o 19) i domagała się w nocy :-( a potem po wypiciu spać jej się odechciało i z godzinę jej coś nie pasowało.

Aga zaczyna płakać i wyciąga rączkę w tym kierunku gdzie zawsze leży smoczek, nie da rady jej położyć bez tego.
u nas tak samo :tak: jak je mleczko w łóżeczku to kładziemy mu koło główki i sam sobie bierze do spania :)

kania, ja też sobie niewyobrażam nocy bez smoczka :no:

U nas niestety nocki gorsze i ze smutkiem stwierdzam że mój mąż nie oszukiwał, dzisiaj ja wstawałm do Ptyśka, żeby on mógł sobie odespać troche ... no i nie było zbyt kolorowo :-( Chociaż jak sobie przypomne koszmarne noce sprzed miesiąca dwóch, to teraz i tak jest bajka ;-)

KANIA, ROXI witam w klubie :confused2: ja po dzisiejszej nocce ledwotomna jestem i gdyby nie to, że mąż przez śnieżycę do pracy nie dojechał chyba bym teraz jakiegoś fiola dostawała. Alicji wychodzą zęby, więc najpierw do północy wierciła się/ popłatkiwała/ wstawała itp. a potem była ostra jazda do 3 i dopiero na dobre zasnęła. No a pobudka standardowo o 6 :cool: najgorsze jest to, że dostała p.bolowe na noc a i tak nie pomogły :-:)-:)-(

Makuc, Roxi współczuję znów zarwanych nocek, i Happy też, bo dziś też za ciekawie nie miała z tego co napisała.
Makuc dostała profilaktycznie na noc i nie pomogło??? A co jej daliście???

alicja nurofen dostała i niestety nie pomogło :dry: widocznie dodatkowo ją swędza te zębiska a na to raczej rady nie ma :-(

reklama
Do góry