monika3
Mama Amelki i Filipka
Monis Dawidek dostał raz ... przespał cała noc - chodzi oczywiscie o noce kiedy zabkował - i po tej nocy spał juz tak cały czas ... do następnego ząbkowania ;-)
Oby Twoje słowa Moniu okazały sie prorocze ;-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Monis Dawidek dostał raz ... przespał cała noc - chodzi oczywiscie o noce kiedy zabkował - i po tej nocy spał juz tak cały czas ... do następnego ząbkowania ;-)

nie potrafi sie wyciszyc i nie umie zasnac sama. jak sie ja zostawi, to po pewnym czasie jest juz tak zmeczona, ze zaczyna ryczec i moze tak plakac nawet godzine. wiec kladziemy sie razem i ona usypia ze mna. niestety od 2 tygodni od kiedy ma jakies dziwne bole-niebole wieczorem, to musze ja na rekach usypiac. MASAKRA :-(
. Proby uspienia koncza sie wrzaskami a w ekstremalnych przypadkach wymiotami. Dlatego u nas metoda "dziecko zostaje w lozeczku a ja wychodze" w ogole nie wchodzi w gre. Za duzo sprzatania...
Na nocne karmienie czasem budzi sie juz o 1 a czasem o 6 a wstaje przed 8.
. Czyli tak zle i tak niedobrze...
albo poloze go na lozku obok siebie i zasnie. Dzisiejsza noc przespal bardzo ladnie bez wstawania, ale wczorajszej ( juz pisalam na pierwszy usmiech....) byl koszmar. U mnie Kajenko metoda ze ja go klade a sama odchodze tez nie wchodzi w gre bo maly nie polezy tylko wstaje i kombinuje
. Wiecie co ale tak w gruncie rzeczy nasze dzieciaki sa jeszcze takie male pozwolmy im sie tym cieszyc, ze uspi ich mama, na calkiem samodzielne zasypianie maja jeszcze czas