Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
To moj maly synus, ktory zwinal sie w klebek pokazujac dokladnie swoj kregoslupTo USG bylo robione 27.02.Dzisiaj mialam robione nowe ale doktorek nie dal mi zdjecia.:-(
No Ola, ale wygimnastykowany ;-) . Ja musze wysępić od męża fotkę naszego maluszka i zeskanować, to tez zamieszczę , no i może nowe będę miała, to i nowe od razu wstawię
Super fotki. Na tym pierwszym zdjęciu to jak kurczaczek wyszło maleństwo;-). Niesamowite jaka zmiana po paru tygodniach - już prawdziwy mały cżłowieczzek:-)
pozwole sobie na umieszczenie mojego dobytku zdjęć
na pierwszym zdjeciu moja fasolka miala 7 tyg i 3 dni i mierzyła 12 mm, na drugim jest 11 tydzien i dzien (4,5cm) i 2 ostatnie-najswiezsze to 16 tydzien i 3 dzień na ostatnim zdjeciu widac rączke
wreszcie wyprosiłam u męża i pożyczył mi fotkę naszego maluszka. Nie jest może super widooczna i nie najnowsza, ale zawsze to coś . Zdjęcie jest z końca 15 tygodnia