reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

sierpien 2006

Witam serdecznie

Wielkie gratulacje wszystkim mamusiom

Melduje sie mama sierpniowo-wrzesniowa. Termin mam na koniec sierpnia ale majac juz pewne doswiadczenie obstawiam, ze urodze we wrzesniu. I to wcale nie na poczatku :(. Zaczal sijuz 6 tydzien, ale do lekarza pojde dopiero na poczatku stcznia a bedzie to juz 7 tydzien. Pobolewa mnie brzuszek a najgorzej jest bolem glowy. No ale czasami sa akie uroki ciazy.
W pierwszej ciazy mialam nadcisnienie i teraz kontroluje cisnienie. Tym razem mi nie grozi poki co bo dzis mam 95/67. Ledwo zipie. Gwiazdki przed oczami a maluchy chca sie bawic ::). No tak... uroki macierzynstwa.

reklama
joas kochana uwazaj na siebie , zero dzwigania maluchow itd. swoja droga podziwiam cie , za odwage zwiazana z wychowywaniem trojeczki malych dzieci . moje kochanie tez chce miec trojke , ale ja mysle ze poprzestaniemy na dwojeczce ;)
acha i jeszcze raz moje gratulacje

Marthusia a tobie gratuluje zareczyn ;) ciesze sie , ze wszystko sie uklada

Witam na pokladzie Joasia to fajnie ze jest nas o 1 wiecej :laugh:pozdrowienia dla Siluni i Marthusi oraz wszystkich przyszlych mam ;)

Czesc Pati , cos mijamy sie strasznie na bb , wogole jakos tu cicho , malo mam , rozumiem , ze swieta byla , samej mnie nie bylo :laugh:
jak sie czujesz??? jak dzidzia ??? wiecie co przydal by sie watek taki jak na lipcowkach , zeby cos wiecej o sobie powiedziec , zeby sie lepiej poznac , pomysle nad tym :laugh:

Masz racje cos tak ucichlo ale widzisz sama ze wymysilam pare tematow i cisza moze faktycznie cos wymysl :laugh:

A jak sie czuje?hmmmmmmm chyba dobrze tylko te mdlosci po duphastonie mnie mecza wciaz ogladam brzusio i mysle ze troche juz widac :laugh: dzis mam dziwny nastroj jakies miny robie i furcze na meza :(sama nie wiem za co ;)

Pije wlasnie kawe ale wiesz slonce ;)nie mam wcale ochoty na slodkie tylko kwasne moze chlopiec bedzie :laugh:tesciu by chcial ;)poza humorami i mdlosciami to ok a Ty jak sie czujesz? :laugh:

a ja dzisiaj mam dzien spiacy, w pracy na razie jestem sama , wszyscy gdzies wybyli wiec geby nie ma do kogo otworzyc i ogarnia blogie lenistwo , spac sie chce :)
Patinko bo ja niestety nie w temacie duphaston to dokladnie na co jest , na bole , na krwawienie ???? mam nadzieje , ze skoro go do tej pory nie mialam to juz nie bede musiala

a mnie totalnie tylko na slodkie , to chyba na dziewczynke :laugh: moja polowka sie ucieszy bo od poczatku trajkoce , ze ma przeczucie ze bedzie coreczka ;D i dobrze , baby gorą ;D

reklama
Silunia to lek na podtrzymanie bo w pazdzierniku mialam robiona laparoskopie i boja sie zeby nic sie nie stalo z dzidzia profilaktycznie i chyba prze te bole co mialam na poczatku ale mam nadzieje ze wszystko ok jak widzisz na usg dzidzia jest ma 11,5mm teraz pewnie wiecej  :laugh:przez te swieta

Do góry