reklama

sierpien 2006

Dzień dobry i miłego dzionka!!!!!!!!!!

wpadam na chwilke bo mam pracy cale mnostwo.. Samopoczucie jako tako czyli nie moge patrzec na jedzenie. To jakies novum. Maz sie smieje ze to blizniaki bo takich objawow w ciazach poprzednich nie mialam... Jesli by tak bylo, to nasz plan "rozrodczy" bylby zakonczony na maxa  :laugh:.

reklama
joas ty tak na powaznie chcesz miec 4 dzieci??? jezeli tak to gratuluje odwagi ;D
jezeli chodzi o ciuchy to jak najbardziej sie mieszcze ale mam nadzieje ze niedlugo to sie zmieni , juz odwiedzial krakowskie sklepy z odzieza ciazowa i kilka innych oferujacych wieksze rozmiary ;D juz nie moge sie doczekac kiedy pokaze sie wszystkim z brzuszkiem wiekszym i widocznym ;D w nowych ciuchach ;D

no joaś 4 to wyzwanie.masz odwagę dziewczyno. ;D
ja sie obawiam ze z dwójką sobie nie poradzę chociaż córa ma już 13 lat i więcej pomoze to trzeba ją pilnować z nauką itp..

Witajcie!
Bylam dzis u gina, serduszko bije ale mam duzy krwiak i musze lezec... Duphaston 4 razy dziennie i nospa forte. Nie pisze duzo bo musze sie polozyc.
Podrawiam i zycze zdrowka....

Witam Sierpniowe Mamusie  :) zajrzałam  z lipcóweczek  ;) ależ ślicznie się sierpnień rozkręca  :) Joaś odpoczywaj ile wlezie -o ile to możliwe przy małym dzieciątku  ::) a właściwie już dwójeczce  :) a krwiak musi zniknąć!zdróweczka i buziaczkiiiii  :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry