Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej własnie wrociłam z miasta byłam w normalnym sklepie z ciuchami ciążowymi i nawet mierzyłam jakies jeansy i sztruksy...ale nie powaliły mnie z nóg a kosztowały 150zł no sorry........zeby jeszcze były naprawde fajowe.. więc olałam to i poszłam na ciuchy akurat znalazłam super tunike z lejącego sie materiału za 10zł i gitara gra , a w innym lumpexie babka mi kazała przyjsc w poniedziałek bo ponoc przychodzi masa ciuchów własnie ciążowych...takze nie jest tak zle..pozdrawiam
Witam wszystkie mamusie! W koncu sie dzisiaj zalogowalam Tez mam termin na sierpien - ok.23-go. Juz nie moge sie doczekac )
Mam jeszcze do Was pytanie: jak umiescic takie "suwaczki"? )
Joaś,
dziekuje ci bardzo, biore sie do roboty Mam nadzieje, ze dam sobie rade Pozdrawiam. Mam jeszcze pytanie: sa tu jakies dziewczyny z Bielska lub okolic??
witam nowa kolezankę ;D widze , ze suwaczek juz masz ;D to swietna sprawa , moj gin zawsze jest pod wrazeniem , ze wiem dokladnie ktory to tydzien i dzien ciazy , oczywiscie nie zdradzam mu ze mam sciage w postaci licznika suwaczka ;D