Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja wiem, ze babcia przyszła po dziadka to jest wiecej niz pewne zyli razem 67lat....Ale jakos tak jest u mnie, ze jak ktos umiera to zaraz rodzi sie jakis maluch .....to tylko taka moja refleksja...wiadomo ,ze kazdy widzi to inaczej....pozdrawiam!!
Wiesz Jaaga, ze tak czasami jest w niektorcyh rodzinach Chociaz u mnie tak nie bylo nigdy... No, poza mna, w dzien pogrzebu mojego dziadka ja sie zostalam poczeta Smieje sie, ze mama byla tak zrozpaczona
A ja urodzilam Karolke w dniu pogrzebu cioci. Balam sie, ze urodze w dniu smierci, bo pekl jej tetniak i byla kilka dni nieprzytomna... Nie chialam aby jej swieto byl kojarzone z odejsciem cioci...
Witajcie dziewczyny
Ja również mam termin na sierpień 2006,a dokładniej na 28 sierpień to będzie moja druga dzidzia
Jestem z Sosnowca woj. Śląskie mam na imię Agnieszka i mam lat 24 karoo Witaj a my się już znamy fajnie
Hej czarnulka!! wprawdzie ja tez tu nowa i od niedawna ale skoro nikt sie nie odzywa.. to ja powiem.. PRZYJMUJEMY!!
Ja tez mam na imie Aga, lat 27 z Krakowa a termin mam na 22 sierpnia..pozdrawiam!! ;D