reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Witaj Natalko. Fajnie że jest nas coraz więcej :tak: . A ja myślałam że ostatnia będę, która sie tu wpisze :-D
Co do piersi to mi tylko urosły. Innych objawów jeszcze nie mam i mam nadzieję że nie nadejdą :szok: . Ja smaruję je już bardzo regularnie tym kremem do piersi z mustelli. Dzisiaj tez zamówię sobie dwupak tego na pozostałe partie ciała. Jak już mówiłam, nie wiem czy to coś daje, ale dobrze mi z nimi :-)​

reklama
Ja wcześniej nie miałam skłonności do rozstępów i mam nadzieję ze nie będę miała, bo mam za to skłonności do "skórki pomarańczowej" :-(​

Gdzie się wszyscy podziewają? Strasznie pusto dzisiaj. Mnie się okropnie chce spać. Chyba usnę na biurku w pracy:szok:

Ja sie bardzo niewyspałam, do 2.00 nie mogłam zasnąć a juz po 7.00 pobudka. zaraz idziemy na plac zabaw a po południu mam zamiar napaść parę sklepów z ciuchami.
Miłego dzionka!!

A u mnie to jak narazie w porzadeczku, ale nie ciesze sie zbytnio bo wszystko sie jeszcze moze zmienic, rozstepow tez nie ma, chyba ze te jasne kreseczki na biodrach to rozstepy.
Jak to jest z tymi rozstepami??rozowe sa czy biale czy czarne?jesli wszystkie kolory to ja mam takie maluckie i biale na biodrach:no::no::no::no::no::no:

Witam !

ale dzis znow piekna pogoda! Wlasnie wrocilam ze spacerku z psami :happy:
Kilka dni temu bylismy na dlugasnym spacerze nad wisla- ale bylo pieknie! :-) Zabralam aparat i bylyby sliczne fotki gdyby nie to, ze rozladowaly sie baterie :baffled: Wisle mamy jednak blisko wiec na dniach znow idziemy na taki przyjemny spacerek :happy:

Co do piersi to z moimi na razie nic sie nie dzieje (odpukac!) :tak: Sutki co prawda wieksze i ciemniejsze, ale jeszcze nie ma jakiejs wielkiej roznicy :tak: Kremuje sobie codziennie Mustela, a brzuch, posladki i uda smaruje Gerberem :happy: Zobaczymy co to da :confused:

A u mnie to jak narazie w porzadeczku, ale nie ciesze sie zbytnio bo wszystko sie jeszcze moze zmienic, rozstepow tez nie ma, chyba ze te jasne kreseczki na biodrach to rozstepy.
Jak to jest z tymi rozstepami??rozowe sa czy biale czy czarne?jesli wszystkie kolory to ja mam takie maluckie i biale na biodrach:no::no::no::no::no::no:

No to co opisuesz to rozstepy :) ale chyba raczej stare bo nowe za zwykle sine albo rozowe i wlasnie z czasem bledna. ja mam takie na biodrach, ale juz mialam je dawno

reklama
Lidka, czy ja dobrze zrozumiałam? masz więcej niż jednego psiaka? Ja myślałam o suczce dla mojego Fido, ale w obecnej sytuacji zaczekam aż dzidzia skończy 3 latka i dopiero mu partnerke znajdziemy ;-) .

Do góry