viviana
Szczęśliwa mama Zuzi...
Witajcie, byłam dzisiaj u lekarza dostałam skierowanie na badania (tak jak myślałam) i w tym na test obciazenia glukoza, badania pojde zrobic po weselu, na spokojnie. W ciągu miesiąca przytylam 4kilogramy
, polozna powiedziala mi ze ciezarna powinna przybierac na wadze 2 kilogramy na miesiac, czyli mam o 2 kilogrmy za duzo, ale ja nic nie poradze na to że tyle jem....ciagle glodna jestem, co do swiat to nie mam pojecia jak je spedze, bo powoli robi sie zamieszanie przed slubem i jakos o swietach nikt nie mysli...;-)
, polozna powiedziala mi ze ciezarna powinna przybierac na wadze 2 kilogramy na miesiac, czyli mam o 2 kilogrmy za duzo, ale ja nic nie poradze na to że tyle jem....ciagle glodna jestem, co do swiat to nie mam pojecia jak je spedze, bo powoli robi sie zamieszanie przed slubem i jakos o swietach nikt nie mysli...;-)
. A jakby ciężarna przybierała aż 2 kilo w każdym miesiącu to by jej przecież przybyło 18 kilo
. Z tego co ja wyczytałam i słyczałam to z tą wagą jest bardzo różnie. Pewnie że trzeba się troszkę pilnować co do składu jak się je. Może niektóre rzeczy ograniczyć a wprowadzić coś mniej kalorycznego. Ale tą wagę muszą głównie osoby grubsze pilnować (takie jak ja
). Bo taka nadwaga nie jest zdrowa dla bobo. Ty myślę że nie masz się czym stresować :-) . Ależ sobie popisałam o tej wadze