reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Naur mój też taki/a wstręciuch/a kolankami się zasłaniał/a jak byłam w ostatni piątek. Kolejne usg mam wyznaczone na czerwiec, więc to bardzo dużo czasu -pogadam jutro z gin może da mi skierowanie jakoś wcześniej to może uda się podejrzeć malucha :)
Takie te nasze dzieci niesłuchane już od początku :-D

reklama
Gosia no to widzę, że nie ja jedna tak mam. Tylko ja mam przyjść za jakieś 2, 3 tyg. bo oprócz płci nie dało się też np. serca zobaczyć i lekarz sam napisał w opinii, że zaleca ponowne badanie.

Idę spać, bo jestem wykończona i jakoś mi duszno; Julka twierdzi że to od dzidzi..hmm.

Witam wszystkie sierpniówki. Dzisiaj mam niecoi gorszą pogodę, troszkę mniej słońca, ale wydaje mi sie że cieplej jest. Ja do gina idę chyba w przyszłym tygodniu pod koniec, albo w jeszcze następnym na początek. Nie wiem co i jak, czy jakies badanie mnie teraz czekają, czy usg... Zobaczymy co będzie :-D . Trzymam za wszystkie kciuki, żeby wasze dzieciaczki pokazały wam co mają miedzy nóżkami :tak: ;-)​

Ja dzis mam usg i troszke sie denerwuje czy wszystko w porządku:-( mam nadzieje ze tak.wizyte mam za tydz.Naur moja dzidzia tez ciagle sie odwracala wiec nie wiem czy dzisiaj uda sie dobrze wszystko zobaczyc;-) to chyba normalne u nich:-) nawet nie ma zmierzonej jeszcze kosci nosowej-dzis moze sie uda -bo tak sie krecilo ze ledwo udalo sie przeziernosc zmierzyc:-D

Kira - na pewno będzie dobrze. Rozumiem strach. Ja sama ostatnio sie strasznie bałam, ale to dlatego że maluszek słabo się ruszał. A jak na usg sobie przysnął i ani drgnął to dopiero mnie wystraszył. Zawsze taki ruchliwy, a tu mu sie na spanie zebrało ;-)​

No mój wczoraj też spał, potem zaczął machać łapkami i nogani, ale niemrawo. Za to wieczorem jak zwykle dał popalić.
Julka była zdecydowanie nie wstydliwa, od razy pokazała wszystko i zawsze pięknie się układała. A tu wstydziuch mały.
Bedzie dobrze Kira!

Idziemy na spacerek, papa!!

Mrozik u mnie pogoda cudowna, cieplo, slonce parzy, mam nadzieje ze zostanie tak przez te swieta.
A jak to jest u ciebie z tym ginem? Nie masz wyznaczonych terminow wizyt?U mnie to doktorek rozplanowal juz wszystkie.
Pochwal sie jak juz bedzie cos wiadomo po tym USG:tak:

Natalka
ze spaniem ostatnimi czasy tez mi sie cos pokrecilo, pozno chodze spac,bo jakos nie umiem zasnac, a wiec wstaje tez pozno ,w dzien czesto spanie mnie lapie ale nie zawsze sie poddaje :tak:Do tego sny mam tez jakies durne:wściekła/y:
Wszystkim mama zycze aby juz wiedzialy kim sa ich bobo:tak:

Ola - ja chodzę do gina znajomego - tzn jest to mama mojej dobrej koleżanki. Nie mam wyznaczonych wizyt dokładnie, tylko jak potrzebuję to dzwonię i przychodzę. Tzn mówi mi że np na następna wizytę to za jakieś 3 tygodnie przyjdź. No i za około 3 tygodnie dzwonie i mówie że przyjdę niebawem i się dowiaduję gdzie w tym czasie będzie;-) . Ale na następne usg to chcę iść do innego lekarza, bo ona nie jest sprawna w tej dziedzinie :tak: . Ona niech mnie zwyczajnie zbada i powie co i jak, a dzidzie będzie badał kto inny. Troszkę zamieszałam, ale mam nadzieję że wszystko jasne:-D

reklama
AAA, usg to nie wiem kiedy, dopiero powie mi na tej wizycie gin kiedy mam nastepne usg zrobić. Ale płci to nie chcę wiedzieć, także tym sie nie pochwalę ;-) .​

Do góry