reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Hej!witajcie!
Sylwia najlepsze zyczenia dla Ciebie i Twojego meza z okazji 10tej rocznicy ślubu!
Mrozik
super mój mąż poczuł pierwszego kopniaka przed świetami wielkanocnym bardzo mu sie to podobało stwierdział że to niesamowite!:tak:
Kinga dzięki za miłe słowa ale termin terminem może sie okazac że któraś z nas urodzi 8 sierpnia! pozdrawiam śliczną masz dzidzie!:-D
Madzia też mam przeczucie że to córcia sie tam u Ciebie ukrywa jak ja byłam na usg 10 marca ostatnie miałam , przed wejsciem wiedziałam ze to synek!napisz koniecznie trzmamy kciuki!:-) dzięki za rzeczy które są potrzebne ja bede kupowała ubranka na 62 i większe.:-)
Dziś troche mam lepsze samopoczucie może dlatego ze mały rano dał znać o sobie a tak sie martwiłam mam nadzieje że bedzie wszystko ok wizyta u gina dopiero 9maja!
Ja też chce sie pochwalić za 10 dni pierwsza rocznica ślubu!:-D

Szczescia Sylwia:-) i nastepnych 70 lat razem (albo i wiecej:tak: )Miłości,zrozumienia i zaufania,i wszystkiego co naj,naj:-) Wielka buźka dla Ciebie,Twojego męża i dzidzulka:tak:
Pogoda dzis u mnie ładniejsza:-p zobaczymy jak bedzie dalej,nie wiadomo jak sie ubierac:-( wczoraj jak wychodzilam z domku to bylo cieplo,a jak wracalam to zmarzlam strasznie:sick: no,ale to w koncu kwiecien:tak:
Musze wam powiedziec ze jak patrze na spis tych rzeczy do szpitala to jestem przerazona,tego jest strasznie duzo:szok: torba bedzie ogromniasta:-D
Mrozik mój Marcin nadal nie może sie doczekac na kopniaka,ostatnio czekał,głaskał,mówił,zabrał na moment reke i mały wtedy kopnął:-D
Aha i musze wam sie "pochwalić"ze mi cycochy przeciekaja:tak: z jednego na przezroczysto a zdrugiego na żółto:-) fajne uczucie.

Ja wczoraj w pracy sie załatwiłam. Zrobiłam sobie syfiastą zupkę z torebki i łyżeczkę przechyliłam zanim doniosłam ją do buzi. Cała bluzka uświniana:szok: :-D . Donbrze że pod spodem miałam bluzeczkę, to zdjęłam tą z wierzchu i założyłam sweterek​

Hejka! :happy:

Bylam wczoraj u ginki i robila usg :happy:
Sprwadzala czy maly ma wszstko na swoim miejscu, czy serduszko i naczynia wiencowe sa ok, czy nereczki, pecherz, zoladek i cala reszta sa ok. Wszystko jest dobrze :-) Moja szyjka jest ok, ilosc wod ok, lozysko tez ok :happy: Termin porodu wedlug OM to 10.08, a wedlug USG 18.08... Wolalabym szybciej urodzic...;-)

Synek wczoraj w calej okazalosci prezentowal nam jajeczka :-D :laugh2: Slodkie male kuleczki ;-) :laugh2:
W ogole to jeszcze jest taki malutki, a juz w brzuchu taka ciasnota :eek:

Eh, zaraz musze sie zbierac bo dzis czeka mnie latanie po bibliotekach. Musze pozbierac materialy do magisterki.... Mam alergie na biblioteki ;-) :no: :sick: Ble...

Sylwia wszystkiego najlepszego z okazji 10 rocznicy slubu dla ciebie i twojego męża

Ja mam bardzo dużo rozstępów, ale niestety to jeszcze pozostałości po poprzednich ciązach.

reklama
Witam kochane kolezanki po fachu:-Dw ten sloneczny (u mnie) dzionek

Kinga-
dzieki za mile slowa, tak sie sklada super ze ty z sierpnia masz synalka z grudnia a ja jestem w grudniu rodzona a moj synus bedzie z sierpnia:-D

Kasia
-ale ty niedowiezalska jestes , no:-D:-), upewnilas sie w 200%:-D

Madzia
-jak fajnie ze jestes kolejna doswiadczona mama ktora w kazdej chwili sluzy pomoca, dzieki:tak:

A gdzie ty jestes Naur?????

Sylwia
GRATULACJE Z OKAZJI 10 ROCZNICY SLUBU, mam nadzieje ze tez sie takiej daty doczekam:tak:

Wiesz co Kira z tym kopnieciem bobo u mnie jest tak samo:wściekła/y:, wolam mojego Carlo zeby przybiegl szybko bo maly kopie, a jak juz on jest i polozy reke to maly sie uspakaja, chyba maja respekt dla tatusiow:-D,albo SOLIDARNOSC PLEMNIKOW to jest:eek::-D
Mrozik ale sie zalatwilas z ta zupa:-D:-D:-D:-D:-D
A ja mam problem kobity i takie nerrrrwy:wściekła/y: prosze o pomoc, napisze za jakis czas o co chodzi

Do góry