reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Hej Dziewczyny
Wy narzekacie ,że zimno a u mnie drugi dzień 30 stopni. Z pracy wyszłam szybciej , bo już padam. Właśnie piję mrożona herbatkę i modlę się o deszcz:laugh2:
Tak naprawdę to mam nadzieję, że jeszcze się troszkę ochłodzi, bo nie wiem czy dam radę do sierpnia:baffled:.

reklama
Wow Kira juz wskoczyła w 7 okienko:szok:

evelinakol wspolczuje Ci tych upałów,szczerze mowiac to nie chciałabym zeb u nas tak było.

Sylwia trzymamy kciuki i czekamy na relacje.

Jestem juz:-(Taki gbur ze szok ten lekarz.Jak chciałam poprosić mamę, to powidział , że to nie cyrk. Robiłam usg 3 tyg temu. Wszystko było ok. A ten mi na początek ze chore nerki, potem ze trisomia, na koncu to odwołał i powiedział,że wada serca......SZOK. Mam za duzo wód ( wielki brzuch) i dzidzia jest za mała wg niego. SZOK. Będzie dziewczynka - MAJA:tak:Jutro jade do swojego doktorka - 3 tygodnie temu wszystko było ok.....

Sylwia niemartw się prosze tacy są lekarze. Jak moja mama była w ciązy z moim bratem a różnica miedzy nami jest 10lat ma teraz 15, to lekarz stwierdziła wade sterducha, potem okazało sie ze powiedział to specjalnie zeby mama do niego przychodziła i płaciła taki gbur a kobita przez calą ciąże sie denerwowała, mówie ci strasznie to przezyła pamietam. Niektórzy lekarze niemaja serca niby sie znaja na sprzecie odczytuja a potem okazuje sie ze to nieprawa napewno bede trzymala kciuki ale wiem napewno ze wszystko bedzie dobrze!Idz do swojego lekarza powiedz mu wszystko i niech on to sprawdzi swoim okiem!
GRATUJULE CÓRCI!!!!BĘDZIE DOBRZE!!!!

NATALKO mam nadzieję.... Chwalił się, że ma najlepszy sprzęt w Polsce. Pytał czy mój lekarz coś podejrzewa i dlatego mnie tu przysłał. Mówił ,że to nie cyrk że tu si e szuka powaznych wad rozwojowych. To wszystko powiedział zanim zaczął badanie. Z takim nastawieniem robił badanie.
Na początku usłyszałam wada nerek, potem Down ( gołym okiem widać,że nie) na koncu tamto odwołał i napisał wada serca. O tamtym ani słowa.
Budowa komór prawidłowa i przedsionków też, bije miarowym rytmem (154/min) - bo mnie zestresował....

Jejku niewiem co mam napisać dzidzia śliczna i widać ze zdrowa idź jak najszybciej do innego lekarza.To ze ma najlepszy sprzęt to jeszcze nieznaczy ze sie niepomylił, a swoja droga bardzo nieprzyjemny ja tez wole prawde z mostu od razu ale nie w taki sposób jeszcze sie badanie nie zaczęło a on tak...
Mówie Ci niedenrwuje sie idź do innego lekarza i o sprawdz.
Bede trzymałą kciuki dziewczyny napewno tez, musisz wierzyc ze wszystko bedzie dobrze ja w to wierze!!!

reklama
W iecie co dziewczynki. Tak myślę, miałam usg zwykłe 4 razy. Na 3d nikt mnie nie kierował , 0 podejrzeń -----------MóJ WYBRYK. Gdyby tatko nie dał kasy nie byłoby 3d. Na zwykłym wszystko w 100% dobrze. Wychodzi na to ,że Te z Nas które mają zwykłe zyją w nieswiadomsci:-D PARANOJA

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry