reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Cześć dziewczyny !!!
Mam pytanie czy nie chciałaby któraś z was za pół ceny kupić karnetu do szkoły rodzenia w Klininice Damiana w Warszawie?? Normalnie kurs kosztuje ok.400 pln. W tym są również zniżki na poród i sprawy z nim związane (znieczulenie itp.) Mój e-mail:rylska.m@gmail.com

reklama
wow dziewczyny,widze,ze zrobiło sie gorąco na forum.Nie wiem czy to przez te hormony.Chyba nie powinno sie od prostaków wyzywać kogoś,kogo sie zupełnie nie zna.Ja jestem absolwentką Filologii i mimo tytułu,również często robię błędy,prawo stylu nieoficjalnego.Nieprzyjemnie sie zrobiło:no:brrr

Jejku, nawet nie wiedziałam że tak jest z zasiłkiem "macierzyńskim".:confused:
Ja w środę podjadę do szpitala dokładniej sie coś dowiedzieć o szkole rodzenia, bo jak dzwonię to każdy mi mówi co innego. Mam nadzieję że zdążą mnie czegoś nauczyć zanim urodzę :szok::-D:-D

Kasia, Sylwia nie wiem o co poszło, i nie chcę wiedzieć, ale proszę wymieniajcie takie uwagi na priv., bo po co mamy to czytać?
Proszę nie psuć atmosfery!! :)

Ja już po zajęciach. Robię tam za doświadczoną matronę, hihi.Świetnie było, jak zawsze, naśmiałam się co niemiara, spotkałam kumpelę z liceum, ma termin tak samo jak ja..fajnie! Rozruszłąm trochę mięśnie i pooddychałam sobie..i dopiero teraz naprawdę uprzytomniłam sobie że jestem w ciąży i czeka mnie poród i w ogóle, tak dobitnie zdałam sobie z tego sprawę.

U nas dzisiaj upał, niby 26*C a duszno i strasznie gorąco było, musiałyśmy z Julką sie w cieniu chować bo na słońcu patelnia! Ale już chmury burzowe się zebrały i zaraz się rozkręci!

Ale dziś pustki na forum:-( szkoda... A w koncu odczuwam polepszenie humorku zobaczymy na jak dlugo. Pogoda tez troszke sie zmienila na lepsze. No i w lipcu przyjezdzaja moi rodzice ojj juz sie nie moge doczekac. I przywioza pelno polskich specjalow.:-D:-D:-D Ale bedzie wszamania:-D:-D:-D

reklama
Naur a to tak jak umnie moje dwie najlepsze kolezanki tez sa w ciazy jedna ma dokladnie ta sama date porodu a druga co dopiero z tydzien temu sie dowiedzialam[Nie mialysmy za bardzo kontaktu ze soba] ze bedzie rodzic dwa dni po mnie hehe:) Ale sie umowilysmy:-D

A to moze opowiesz cos wiecej o szkole rodzenia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry