reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Hej. Ja roztępów nie widzę, póki co. Szyjka dobra, skurczy0. Ale na wadzę już 16 kg!!!!!!!!Moja mama przytyła 25kg. Chyba ją przbiję:-)Po ok pół roku wróciła do dawnej wagi - więc tym się nie przjmuje. Na udach celulit:-(No i częstość sikania mnie wykańcza w nocy ok 10 razy ( co zasnę, to siusiu). Wczoraj u dentysty na fotelu myślałam ,że się posi...Moja Maja leży mi centralnie na pęcherzu ( ułożenie miednicowe). Tylko się poruszy a mnie już ciśnie:tak:Chyba zacznę kupować pampersy dla dorosłych, bo muszę siusiu co pół godziny:baffled:

reklama
Hej mamusie!
ja zaraz wyjeżdzam jade do warszwy, czuje sie tak sobie humoru zero łzy sie cisną niewiem skąd to bierze!!!mały rusza sie ale nie az tak mocno, myśle ze jest poprostu bardzo spokojny, a jeśli chodzi o obrone to albo na poczatku lipca lub we wrześniu wolałabym w lipcu ale to sie zobaczy, ja mam następne usg dopiero 22czerwca wiec sobie jeszcze poczekamy, ja póki co przytyłam 10kg, roztepów brak, cellulit jest:-( ale trudno potem bede sie tym martwiec z cycka nic jescze nieleci, moze później, siusiu chodze 2razy w nocy ale to pewnie narazie, ja tez juz chodze jak kaczuszka :-)
miłego dnia dla Was kochane mamusie!

hej
a u nas dzisiaj nadzwyczajna cisza w brzuszku...
jak ostatnio maluszek cały czas szalał tak dzisziaj chyba troszeczkę odpocznie hihi
ja jeszcze nie chodzę jak kaczucha a mój A mówi że bardzo ładnie wyglądam bo tak w ogóle to cała ciąża mi idzie w brzuszek (do przodu) i nogi. Z tymi nogami to strasznie!! nie dość że swędzą jak cholera to jeszcze ten celulit na udach ale też się tym nie przejmuje później będziemy się zastanawiać jak się go pozbyć
z sikaniem tez mam spokój w nocy nie wstaję ani razu a wdzień no to trochę się nachodzę hihi
pozdrawiam

Dla mnie ciąża idzie w brzuch ( 105 cm:szok:) i ogólnie w podwozie:-)A przez to ostatnie zmarwienie schudłam bardziej na twarzy - prawie nic nie jadłam:tak:Ale za to wczoraj... pół dużej pizzy na jednym posiedzeniu - nie mogłam sie oprzeć;-)

Witam z rana:-)
U nie też raczej w brzucho i w dół,jeśli chodzi o siusianie to nie narzekam.Czasami zdaży mi sie wstac w nocy ale rzadko,wiec jest ok.
Celulit też posiadam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale bede sie nim martwic po ciąży:-p
A brzucho rośnie...kolezanka nie widziala mnie dni pare i mówi ze urósł:tak:ja już tego tak nie widze,chociaz juz mam 108 w pępku:szok:,ciekawe ile bedzie do konca:-p

Ja na sikanie za to narzekam :-D. Często chodzę w nocy, ale ja i przed ciążą 2-3 razy potrafiłam wstawać. Teraz dużo częściej.
Mnie też raczej w brzusio idzie i... w cycuszki :-D.
Dzisiaj , a właściwie za chwilkę, dzwonię żeby sie zapisac do szkoły rodzenia - zobaczymy co mi powiedzą. Przez telefon mówili że po 30 tygodniu, a na info napisane że po 20 już zapraszają :confused:.
Ostatnio jak byłam w sklepie i stałam za wędlinkami to pani na mnie nakrzyczała.... że stoję w kolejce zamiast podejść - ludzie też ją poparli i na mnie nakrzyczeli śmieszne , prawda :-D

Witam dziewczynki:) Muszę się Wam pochwalić że w przeciągu tygodnia bardzo urósł mi brzuszek:) nareszczcie wyglada na taki ciązowy taka kuleczka się zrobiła:-D:-D Co do rozstępów i celulitu nie pojawiają się a wszystko co zjem jak narazie idzie mi tylko w brzuszek no i może trochę w pupcie ale minimalnia jak na dzień dzisiejszy:-D Na sikanie też nie narzekam czasem mi się zdarzy isc w nocy a tak to spokój:-)
Kurcze a miała być dzis ładniejsza pogoda a tu... Deszcz ponuro i w ogóle nic mi się nie chce.Na razie przytyłam 4 kilo. Buziaczki dziewczynki i mluszki w brzuszkowych willach

Kira!!!!!!!!!! Jak mogłaś?????????Ja chciałam zostać MIss Brzuszka:-D:-D:-D. Właśnie dostałam ręczny odciągacz pokarmu. Przystawiłam do cycochy - jeszcze nic nie leci:-)Drażni mnie to , że nie mam co na siebie włożyć. 2 pary spodni i spódnica. Nie bede kupować przecież masy ciuchów

Cześć Dziewczyny:-)
u mnie na razie (i na szczęście) ani rozstepów, ani cellulitu. Może dlatego, że wszystko co jem gdzieś ginie:confused: Na początku to chudłam nie wiedząć czemu (nie wymiotowałam, wyniki wszystkie bardzo dobre) i od najniżsego poziomu wagi do teraz przytyłam 4,5 kg.:szok:
Brzuszek jest taka kuleczka:tak:. Pod biustem bez zmian, w biodrach dużej różnicy też nie ma, a z boku wyglądam jakbym pilke połknęła:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry