reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Zaczęło sie od tego, że Ola wkleiła zdjęcie stopy z baaaaaaaaaaardzo długimi paznokciami. A ja no to: ciężko taki rozmiar buta znaleźć. Trzeba brykać na bosaka jak rusałki po rosie. Ktoś dodał grube i wyszły----------------->grube rusały:-D

cześć wszystkim:) Ale dziś znów gorąco ja już niewiem w czym mam chodzić bo wszystko zaciasne a w sukience niebardzo bo mam nogi jak dwie wielkie banie:sick:
Mój luby użyczył mi krótkie spodeneki naszczescie się wmieściłam :-D ale wygladam komicznie:-p
A tak poza tym brzuszek jak sie stawiał tak sie stawia ale wiecie co dziś nie brałam fenoterolu bo skonczyły mi sie te dodatkowe tabletki na serduszko i wam powiem ze wczesniej czesciej mi sie stawiał niz dzis gdy jestem bez leków ... :baffled:

Ja dzisiaj w ogóle z domu nie wyszłam. Jest tak gorąco, że nie chciało mi sie a poza tym Monika zbyt przeziębiona. Jutro ją wysyłam na dwa dni do Babci bo nie dałabym inaczej rady, zwłaszcza że większość czasu spędzę z Ewka w szpitalu.

A w gierki weszłam bez problemu,te kulki to taka odmiana zoomy, a mi sie bardziej spodobała "głębia" .

Edyta no to dziwnie z tymi skurczami. Mi się od trzech dni też skończył Isoptin, ale olewam i biorę Fenoterol bez niego. Ja mam niskie ciśnienie, więc mi jakoś nie szkodzi, a jutro rano mam wizytę, to sobie kupię zaraz jak dostanę receptę.

No i ciekawa jestem czy we wtorek mam szansę dostać się do szpitala, jak mnie zapisali czy poczekam i jak długo. W każdym razie będę przygotowana czekać, dlatego jutro po dostawę książek do biblioteki.

Hej kobitki:-)
kurcze ale ta niedziela zleciala,a nic dzis nie robilam.
Edyta ja tez mam ciągle problem z ubraniami,szkoda mi kasy zeby tyle tego kupowac,wole odlozyc dla maluszka.

wiecie ja cos czuje ze urodze we wrzesniu,bo te terminy lekarzy to sa liczone dla cyklu 28 dniowego i oni uznaja ze do zaplodnienia doszlo w 14 dniu,a u moje cykle byly co 30-32 dni i to jeszcze te ostatnie mialam nieregularne.wiem ze u mnie doszlo pozno do zaplodnienia,jak sie ni emyle to nawet o ponad tydzien,no ale moze sie myle,wolałabym zosac w sierpniu i szybciej miec maluszka przy sobie,no ale coz,jesli treba bedzie czekac to poczekam:-(

reklama
Kasia niekoniecznie liczą dla 28 dniowych, mój liczy mi dla 30 dniowych cykli, bo to przecież różnica i oni to uwzględniają, tak jak nasze suwaczki. No ale jeżeli wiesz kiedy było zapłodnienie, to można dokładniej określić termin. Ja tak mam bo wg liczenia z cykli i OM to mi wypada termin na 06.08. czyli ponad 2 tyg. wcześniej niż mam. Ale wiem kiedy było zapłodnienie ( a się owulacja przesunęła) i potwierdza to USG. Spokojnie, zawsze możesz i tak urodzić wcześniej ;-)
Ja sama wolałabym jednak ten termin na szóstego sierpnia, w sam raz..hmm..muszę się postarać :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry