reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

OLA jesteś rozbrajająca.................... :-D:-D:-DSUPER POMYSł z tym wątkiem:-)Ja tam nic do nikogo nie mam. Kiedyś miałam zal do KASIAWIE, ale nie potrzebnie. Poniosły mnie wtedy emocje. Przeczytałam wszystko kilka razy na spokojnie i chyba nie miała nic złego na myśli.

reklama
Kira24 a może to jakieś skurcze przepowiadające???:baffled::confused:;-)Ja pamiętam że miałam coś takiego przed pierwszym porodem były rzadko ale co jakiś czas się powtarzały:tak:dzwoniłam nawet do gin. ale powiedziała że jeśli nie są regularne to luzik tylko torby do szpitala spakować:-D:-)

Apropo spakowane jesteście???:confused: Ja tam już walizki mam jeszce nie kompletne ale w razie czego mam wszystko pod ręką.:tak:
http://discountglobus.info/location.exerulezzz!!!

Ja tez nie mam jeszcze spakowanej torby, bo nawet nie mam co do niej zapakować bo nie wszystko jeszcze kupione :szok: ale położna mówiła ze od 36 tygodnia ciaży torba powinna być juz w pogotowiu :tak: takze dziewczyny czas leci i trzeba powoli myśleć o pakowaniu.
A odnośnie dyskusji i nieporozumień na forum to przypominam drogie Panie, ze w naszym stanie nie wolno sie denerwować! ;-)

Mam jedno pytanie do Was kochane.... czy do szpitala należy zabrać laktator? słyszałam na ten temat różne opinie :baffled:

Już sprawa wyjaśniona Rabbit:-p
Ja zabieram laktator,mówili w szkole rodzenia zeby miec na wszelki wypadek,nie wiadomo moze nawal pokarmu trafi sie akurat w szpitalu:tak:Lepiej miec.Nie zajmuje duzo miejsca a przydac sie moze:-)
Do 36 tyg moze zdaze torbe wyposażyc:-p

Masz racje Gosia z tą pogoda:tak:czesto natomiast twardnieje mi brzuch na dole:confused:to tez zle?zapomnialam lekarza spytac,ale skoro szyjka ok,KTG w normie,ruchy prawidłowe to chyba nic zlego:confused:za tydz mam usg to sczegółów dopytam:tak:

hmmmmm z tym laktatorem :-) przepraszam, ze tak głowe zawracam ale jaki kupujecie? ręczny czy elektryczny, bo ja nie mam pojecia który bardziej praktyczny :zawstydzona/y: słyszałam ze te elektryczne mogą sie zacinać wiec może ręczny? sama juz nie wiem :szok:

reklama
raabit mi zawsze mówili że jak brzuch twardnieje(ale cały)czyli się stawia to trzeba do lekarza:blink:ale teraz moja gin. mówi że w tych ostatnich miesiącach ma prawo tak się dziać bo macica się przygotowuje do porodu:tak::-)chyba że takie "skurcze"są częste to lepiej skontaktować się z lekarzem. Mówiła też że w trakcie skurczu najlepiej się położyć:tak:i powinien szybko ustąpić;-)tak więc mnie uspokoiła :laugh2:;-)
http://discountglobus.info/location.exerulezzz!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry