Madziara
Sierpniowa mama'07
Dziewczyny każda mała pupcia będzie inaczej reagować. Ja jestem tradycjonalistka i używam na początku tylko tetry a jedynie na spacery zakładam pampersy. Co do rodzaju to jeszcze nie wiem. Pamiętam, ze przy Monice najlepiej mi się sprawdzały Huggiesy. Przy Pampersach Monika miała odparzoną pupę. Nie wiem czy jest sens robienia zapasów bo rozmiar zależy od wagi dziecka a poza tym czasami dziecko waży 4 kg a musi już mieć większy rozmiar. To trzeba po prostu wypróbować.

ja na początek kupie pampersy new born nr 1 czyli 2-5kg. Zobacze jak sie sprawdzą, czy nie uczulają mojego malucha i jeśli wszystko bedzie ok to bede kupowała kolejne opakowania
z tymi pieluszkami to firmy sie prześcigają w nowościach i w ciągu pół roku wszystko sie zmienia a co dopiero od 2005 roku
.Daj sobie na wstrzymanie.Napisalas zeby nie zawracac sobie glowy glupotami,a ja napisalam ze to dla mnie nie sa glupoty,i nie musisz byc taka opryskliwa,oczywiscie ze ja tez nie mam kasy na wyprawke w kazdym rozmiarze(notabene w tym miejscu ty przekrecasz moje słowa)
Ja mam coś do ciebie??Atmosfere ty psujesz.Szkoda słów skoro nic do Ciebie nie dociera
trzeba byc