reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Jak przejrzalam ceny laktatorów to mi rece opadly:szok:drogie toto a nie wiadomo czy skorzystasz:confused:
Miałam sczescie bo kolezanka pozbywala sie swoich.Zakupila 2 i nie skorzstala wiec ja skorzystalam i odkupilam-elektryczny Aventu i reczny jakiejs innej firmy-za 2 zaplacilam 40 zl,wiec do zniesienia.Musze tylko dokupic butelki ale to i tak taniej wychodzi:-pposzukaj na allegro,sa naprawde przystepne ceny uzywanych laktatorow a zawsze mozna wygotowac lub wysterylizowac:tak:Musisz sama zdecydowac:-)

reklama
Widać upały każdemu dają sie we znaki :-D
Dziękuje dziewczyny za porady odnośnie laktatorów. Wiem spojrzałam na allegro i jak zobaczyłam ceny to byłam w szoku :szok:
To chyba lepiej kupie ręczny bo i tak nie wiadomo czy wogóle mi sie przyda :-)

Kira ja tez mam takie bole, to normalne, ale jak tak zlapie gdzies w miejscu publicznym to ......troche przerabane:baffled:

Ja moze jestem w gorcej wodzie kapana ale moj kufer stoi kolo drzwi, szlafrok, pizamki 2 szt., laktator reczny AVENT, duzy i maly recznik, wkladki laktacyjne, pizamka, czapeczka, pampersy, body dla malego, jeszcze majtki jednorazowe musze kupic i wielkie podpaski na przecieki.:-D, no i dokumenty

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry