Kira24
Mamusia Adasia:)))
Janbor ja miałam robiony posiew,nie wiem czy to o to chodzi
Naur to dobrze ze masz kogos kto cie troszke odciazy w zwiazku z Julka,przeciez musisz dbac o siebie
Zeby miec siłę na 2 Julki
Janbor nie zauważyłam wczesniej pytania-niestety lekarz sie wszystkiego wyparł
nie wpisał nic w karte a ona nie wzieła wyniku badania(wcale sie nie dziwie,kto w takim momencie mysli o tym)Ale z tego co wiem to nie pierwsza skarga na tego lekarza (notabene ja tez kiedys u niego byłam-według jego badania miałam zaawansowana nadżerke i antybiotyki mi przpisał,cos mi sie nie podobalo,wiec poszlam do innego i co
nic,nawet lekkiego stanu zapalnego nie mialam
koszmar)i chyba sie wreszcie za niego wzieli bo nie ma go juz dluzszy czas w przychodni.Musze sie dopytac
Natalka razem zawsze razniej prawda?
i ten wyraz ich twarzy jak widza dzidzie na monitorze
niesamowite

Naur to dobrze ze masz kogos kto cie troszke odciazy w zwiazku z Julka,przeciez musisz dbac o siebie
Zeby miec siłę na 2 Julki
Janbor nie zauważyłam wczesniej pytania-niestety lekarz sie wszystkiego wyparł
nie wpisał nic w karte a ona nie wzieła wyniku badania(wcale sie nie dziwie,kto w takim momencie mysli o tym)Ale z tego co wiem to nie pierwsza skarga na tego lekarza (notabene ja tez kiedys u niego byłam-według jego badania miałam zaawansowana nadżerke i antybiotyki mi przpisał,cos mi sie nie podobalo,wiec poszlam do innego i co
nic,nawet lekkiego stanu zapalnego nie mialam
koszmar)i chyba sie wreszcie za niego wzieli bo nie ma go juz dluzszy czas w przychodni.Musze sie dopytac
Natalka razem zawsze razniej prawda?
i ten wyraz ich twarzy jak widza dzidzie na monitorze
niesamowite