reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

>Syska241
Rzeczywiście chyba warto dać sobie spokój z tymi lekarzami i ich wyliczeniami,inaczej powariujemy.Wierzę,ze wszystkie bedziemy miały zdrowe,śliczne dzieciątka już niebawem.
Dokladnie Syska, ja jestem tego pewna:tak:

Gosia
fajnie ze trafilas na takiego kolesia, mi sie czasami tak zdarza, ale nie lubie jak ktos mi ustepuje, bo czuje ze tego nie potrzebuje, kiedy nie mialam brzucha i nikt nie widzial ze jestm w ciazy slabo mi sie wszedzie robilo a nikt mi nigdzie nie ustepowal, teraz kiedy z brzuchem daje jakos rade, opieram sie zawsze na Carlo bo i tak sama nigdzie nie ide(czasami, rzadko)

A ja wzielam sie za czyszczenie tego zelazka i tak mi nasmrodzilo w domu ze sie porycze zaraz, ja tak nie lubie jak mi cos smierdzi!!! zaczelo mi to dziadostwo strasznie dymic!!, cuchnie jak palony amoniak:baffled::eek::wściekła/y::sick::sick::sick:, bo trzeba bylo faceta posluchac i na balknie to zrobic, ale zla jestem na siebie!!!!!

reklama
Dzięki Gosia.A co do ludzi,to rzeczywiscie miło z jego strony,mnie denerwuje to,ze bedąc w supermarkecie każdy pcha sie do kasy pierwszeństwa i nikt nie ustąpi,a to przecież kasy m.in dla nas,jak domagasz sie o swoje prawa to ludzie za nic nie chcą ustąpić...

Idę się położyć może dziś zasnę wcześniej...:-:)eek:kurcze ciągle niewyspana chodzę:eek:a w dzień marne szanse na odpoczynek:no:niby już niedługo do porodu...ale tak sobie myślę że wtedy dopiero będę mało spać:szok::-D

I ja juz zmykam. Jeszcze tylko o kuchnię zahacze i coś znajdę do przkąszenia i do wyrka, bo juz umyta jestem.
Miłej nocki, spokojnej i wyspanej!! :-)

oo dziewczyny sie wybieraja do łózeczka,ja tez wpadłam zeby zyczyc wam spokojnej,przespanej i NIE-dusznej nocy i bez zadnych skurczów:tak:śijcie dobrze,papatki :-)

no fajnie wszyscy ida spac a ja dopiero kompa niedawno dorwalam,chyba mnei trafi jak tesciowa nie pojdzie szybko do pracy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:dzis caly dzien siedziala na kompie i grala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:normalnie masakra ilez mozna.

naur a mowilam najlepiej zadzwonic do wujka bo widze ze to jakis konkretny i madry lekarz:tak::tak::tak:szkoda ze nie ma takich wiecej:-)

Witam serdecznie z tej strony Jacek przyczepek Madlin. Z wielka przyjemnoscia informuje ze 18.07.2007 o godzinie 06:05 urodzil sie moj najukochanszy skarb na swiecie William John Nyszkiewicz. Zdjec niestety nie umieszcze bo to zadanie dla Madlin. Wazy on 2460g i 57cm. (Zupelnie tak jak tatus - dlugi i szczuply:p) Urodzil sie droga naturalna po 24 godzinach meczarni i 30 minutach parcia. Swoja droga ma tyle wloskow ze mozna mu zrobic loczki!!!(to tez po tatusiu). Paluszki za to mamusi. A to miedzy nogami wiadomo kogo:p.

reklama
Do góry