Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
. No i już sama nie wiem jak. W telewizji też kiedyś mówili że przodem. Jak wy będziecie wiozły maluszka ze szpitala?
argument takiego zamontowania jest mianowicie taki, że jak ostro zahamujesz lub coś odpukac sie stanie to główka dziecka oraz ścięgna szyji nie polecą do przodu bo sa już oparte o fotelik! podobno to bardzo ważne. Tak samo jak bierzesz malucha na ręce to podtrzymujesz mu główke
jesli zamontujesz fotelik przodem do kierunku jazdy i zahamujesz to główka dziecka leci do przodu po czym sie cofa i można takiemu maluchowi coś uszkodzić!
takze ja po tym programie oraz po dyskusji z panem w sklepie zdecydowanie usiąde z tyłu samochodu i obok mnie będzie fotelik tyłem do kierunku jazdy. Wole nie ryzykować. Ale oczywiście każdy zrobi jak uważa za słuszne
a montowanie fotelika zgodnie z kierunkiem jazdy to tak od 3 m-ca życia malucha 

Ja to nie mam pojęcia jak zrobić. Może bezpieczniejsza będzie gondola z wózka (którego jeszcze nie mam
). Montuje sie ją bokiem i nie będzie problemu czy tył czy przód ;-). A tak poważnie to nie wiem co robić. Każdy mówi co innego. A jak reszta dziewczyn??
tyłem do kierunku jazdy Delti - New Collection 2007