syska wiatmy serdecznie i czekamy na fotki i dokladna recenzje z porodu oczywiscie jak tylko znajdziesz czas i sily
aniulka01 ja juz na to nie licze,bo nastwialam sie od dawna ze urodzi sie zsybciej a tu guzik,chyba bede sie tak meczyc:-(
janbor25 no chcialabym szybki porod ale na to sie nie zapowiada,od rana mialam skurcze co 6 minut a jak sie polozylam to juz co 12.....masakra
sylwia 31 tak jak pisalam dziewczyna ja juz watpie czy szybko urodze,bo on na prawde chyba nie chce wyjsc
kira24 masz racje ze jeszcze dlugo musimy sie meczyc,moja mama np dostala pierwszych skurczy dopiero jak jej wody odeszly i mnie urodzila po jakichs nie11 godzinach od odejscia wod (a bylam pierwszym dzieckiem)czyli w miare szybko,a moj brat wyskoczyl po jakiejs 1,5godziny od pierwszych skurczy tak ze mama sie smiela ze babcia nawet nie zdazyla koronki odmowic

ola_lux ja urodzilam sie 10 dni przed terminem a moj brat 14 dni po i mam nadzieje ze moj maly diabel nie poda sie na wujka bo oszaleje
monia waga sie nie denerwuj tak bardzo tak jak juz dziewczyny pisaly,moj przez ostatnie kilka wizyt wciaz byl za duzy i szukali u mnie roznych chorob-cukrzyca,nadcisnienie i pieron wie co jeszcze gdzie wyniki mialam wprost idealne i na ostatniej wizycie sie dowiedzialam ze maly ma idealna wage i wszystko oki.:-);-)

lekarze po prostu lubia przesadzac