Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
raabit stosowałam go o ile dobrze pamiętam ok 5 m-cy (przez pierwsze dwa m-ce 2x dziennie a potem już tylko na noc bo już nie było tyle skóry wiszącej na brzuchu) nawet jak już brzuch był płaski, bo on jest bardzo przyjemny (trochę chłodzi po nałożeniu) i mogłabym smarować się nim cały czas :-)Magda_sierpien czyli żel Mustela stosowałaś 2 razy dziennie?dziękuje za odpowiedź
a jak długo stosowałaś?
![]()
. nawet żeby o nim nie zapomnieć zostawiłam sobie butelkę i mąż przynajmniej będzie wiedział co ma kupić
bez omyłki. cena wysoka ale naprawdę warto.
a poza tym to już ostatnie dni więc nie ma sensu juz kupować nowych rzeczy 
BŁYSKAWICZNIE 
poczytałam sobie i wybrałam ten o który mi chodziło
to wyobraź sobie teraz naszych mężów jak idą do apteki dostają 3 różne żele (nie daj boże żeby poporosili o krem hihihi) to dopiero mieliby dylemat który trzeba wybrać 
wiem ze szkoły rodzenia, że po porodzie to sie kobiety strasznie pocą bo ten nadmiar wod jest usuwany i dobrze bo jak nam te płyny troche zejda to od razu waga powinna nieco zmalec
;-) ja wiem czaruje sie strasznie ale co mam zrobic

ja przy pierwszej ciąży wcale nie miałam opuchniętych nóg, ale po porodzie spuchły jak bańki i trzymały ok 2 tygodni i schodziły bardzo powoli i boleśnie. mój lekarz powiedział że to od tego że dotychczas nerki pracowały za dwoje a teraz muszą zwolnić i dlatego takie obrzęki.ciekawe jak dlugo po porodzie zchodzi ta opuchlizna![]()