reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Zdanka ty sie dolaczaj do nas sierpniowko, Magda tylko ci wyjasnila ze cie z listy nie skreslila, ja mysle ze im nas wiecej tym lepiej, a ty masz juz jednego brzdaca to dobre rady nam sie wszystkim przydadza, dawaj do nas i to szybko!!!!

reklama
Kira ladnie ci stara prukwa potraktowala, nie ma co.Ale powiedzcie mi dziewczyny , skoro w szpitalu takie konowaly pracuja i w nosie maja kobiety w ciazy to dlaczego nie pojdziecie do normalnego lekarza, na kase chorych .Przeciez to jest paranoja z tym szpitalem, maja ciezarne w d.....

Raabit zadnych objawow:no:, jedynie co dziwnego to obudzilam sie z koszulka poplamiona krwia i sie okazalo ze to z nosa, dziwne, bo nigdy mi sie to wczesnie nie przytrafialo.

raabit ja robiłam tak jak magda pisała najpierw karmienie potem odczekałam jakąś godzinkę i wtedy kąpiel:tak:bo głodne dziecko nie ma zbyt dobrego nastroju hihihi:-D

ola ja w pierwszej ciąży bardzo często miałam krwawienia z nosa:szok::-)

A ja już wróciłam:tak:rozwarcie już mam, dzidzia nisko czeka sobie na poród:-D:-Dwszystko ok więc mam czekać i się nie martwić:tak::-)może się urodzić lada dzień ale może to też jeszcze potrwać:-D

Ja sie nie znam zabardzo, ale tez wydaje mi sie ze Sylwi brzuch jest znacznie opadniety.
Gosia a ja slyszalam ze twoj pierwszy porod byl latwy, nie mialas zadnych dolegliwosci i skorcze cie tak z nienacka dopadly a potem to juz urodzilas, jak to bylo??bo ja nic nie czuje a juz dzis zaczyna sie 40 tydzien:confused:.Jak porod przebiegal??nie czulas ze szyjka ci sie otwiera??

Mamcia dzwonił do Warszawy. Póki co , nie ma miejsc( huraaaaaaaaaa:-)). Ma zadzwonić w poniedziek po obchodzie i wtedy powie konkretnie.
Ból spojenia mi przeszedł ( albo się przyzwyczaiłam). Kiedyś miałam kamień w nerce - i teraz mam uczucie, jakby kamionek był w cewce moczowej.To na pewno nie kamień( badanie moczu w piątek), ale nie wiem co. Może malutka paluszkami drogę sobie robi:-D:-D:-D

Witajcie dziewczyny.
Mam juz neta i ......Olivera
Urodzil sie w poniedzialek o 9:20. 3540, 52 cm. Przesliczny.
Jestem w domu od wczoraj i oboje czujemy sie wspaniale. Potem napisze wiecej.

reklama
ola cała moja pierwsza ciąża była wogóle bez problemów:tak:tylko raz w 7 miesiącu byłam 3 dni w szpitalu bo szyjka się zaczęła skracać i lekarz chcial obserwować co dalej bedzie się działo. W rezultacie dostałam zastrzyki na rozwój płuc u dzidzi:szok::-Di po 3 dniach wrócilam do domu;-). Potem do samego końca czułam się znakomicie ZERO OBJAWOW I DOLEGLIWOŚCI:tak:jeszcze dzień przed porodem normalnie chodziłam nic mnie nie bolalo i nic nie dolegało:no::-Dwieczorem ok 20 poczułam jakieś skurcze (wcześniej nie miałam żednych nawet przepowiadających:no:) ale położyłam się spać tyle że już nie zasnęłam bo bolało coraz bardziej:szok:jak zaczęłam mierzyć czas to okazało się że skurcze są coraz częściej:szok:więc ok 2 w nocy pojechałam do szpitala:tak:tam zaraz na porodówkę i tak leżałam a o 6.10 już mialam córcię na świecie:tak::-Dskurcze porodowe były męczące ale najważniejsze jest oddychanie bo to naprawdę pomaga:tak::tak::tak:skurcze parte miałam tylko 2 bo przy tym drugim Wiktoria już sie urodziła:-Djak dostałam skurczy partych to poczułam ogromną ulgę bo to już nie bolało tylko czułam potrzebę parcia:tak:
Jak widzisz poród był dosyć szybki gdybym teraz taki miala to nie byłoby źle:no::-)

Do góry