Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no niestety wróciłam w dwupaku i niczego konkretnego sie nie dowiedzialam
wiec same widzicie jak to jest:-(Czekamy nadal i sie meczymy

mój gin mówił wczoraj że na tym etapie ciąży to podstawowe badanie!
no i jakie zakażenie? mój lekarz zakłada jednorazowe rękawiczki bada potem rękawiczki ściąga i wyrzuca więc nie ma szansy na żadne wprowadzenie zakażenia
troche to dziwne....
;-). Z dnia na dzień tak skoczyło dziadostwo
. Dlatego te co miały wysokie ciśnienie uczulam, żeby poszły do szpitala, nawet kosztem tego kilkudniowego pobytu. U mnie na prawdę się tym przejęli, bo to nieciekawy objaw, i nawet niech takich bzdur te babska nie opowiadają. Każdy z lekarzy potwierdził, a było ich wielu, że jak przekracza 140 to już jest powód do niepokoju i na pewno nie wolno takiego ciśnienia zostawić, trzeba brać leki.
), Filip, Tymoteusz, Tymon, Wiktor. Jak się urodzi to mu wybierzemy :-). Moja siostra powiedziała mojemu mężowi jak wymieniał imiona (nie było wśród nich Filipa) że i tak pewnie się upije, pójdzie do urzędu i dziecko będzie miało Filip, bo jej sie takie podoba. Mojemu Marcinowi wtedy też przypadło do gustu, a ja jeszcze przed ciążą, jak jechaliśmy kiedyś samochodem, to tak nagle mi przez myśl przeszło że jak będzie nam dane mieć chłopca, to będzie Filip
. No ale to jest nie przesądzona sprawa, bo mnie się Szymon póki co podoba najbardziej