Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Niestety nie będe mogła z nich skorzystać, bo i po czosnku i po cebuli mnie mdli w tej ciąży. Normalnie to uwielbiam i czosnek i cebulkę, a teraz nawet do smaku nie mogę nigdzie dodać
. Wydaje mi się że bez antybiotyku sie nie obędzie. Kupiłam wczoraj tantum verde - tak mi gin poleciła - ale g... daje. Tzn jak ssie to ok, ale jak się skończy, to znowu mnie dychawica dopada. Niby mi w gardło zajrzała i stwierdziła że blade i nie ma obaw, wręcz sie śmiała ze sie martwię. No ale zobaczymy co fachowiec od górnych części ciała powie ;-)
;-). Ja ciągle zapominałam dołożyć kubeczka, sztućce. Teraz już drugi raz torby w komplecie
. Po ostatniej wizycie w szpitalu musiałam część rzeczy poprać, część wymienić 
. Tak to by trzeba było wracać parę kilometrów, a tak jesteśmy w ciągłej gotowości ;-)

Cały dzień wczoraj miałam skurcze ale wieczoram ustały
a po północy jak zaczęły mnie łapać
myślałam że nie wytrzymam
były co 10 min. potem co 5 min.ale nie robiły się ani dluższe ani częstsze
ok. 6 rano znów odpuściły-jak ja już zaczęłam mieć nadzieję że wreszcie COŚ się dzieje:-(potem znów łapaly na nowo:sick:
teraz mam ale delikatniejsze a te w nocy były naprawdę bolesne...
:-
dziś mam ktg to może coś się dowiem ale chyba zadzwonię do gin.czy mogę wcześniej przyjechać bo już nie mogę:-(