reklama
Kasia każdą z nas to czeka prędzej lub póżniej
i my tu sobie bedziemy gadu gadu a któras z nas bedzie rodziła hihihi 
Szkoda tylko ze Madeline, Syska i Claudi tak rzadko sie odzywają :-( widocznie ich maleństwa pochłaniają im cały czas
nas też to czeka 
i my tu sobie bedziemy gadu gadu a któras z nas bedzie rodziła hihihi 
Szkoda tylko ze Madeline, Syska i Claudi tak rzadko sie odzywają :-( widocznie ich maleństwa pochłaniają im cały czas
nas też to czeka 
Mam nadzieje, ze Madzia sie bardzo nie bedzie meczyła, znaczy, ze nie potrwa to długo, bo bolec niestety pewnie bedzie
NO a nasze swieżo upieczone mamusie to na pewno są tak pochłoniete opieka nad swoimi maluchami, że cięzo im znaleźć nawet czas dla siebie;-) Nas to tez niedługo czeka.....
NO a nasze swieżo upieczone mamusie to na pewno są tak pochłoniete opieka nad swoimi maluchami, że cięzo im znaleźć nawet czas dla siebie;-) Nas to tez niedługo czeka.....
Kasia nie martw sie może u nas bedzie tak jak u czerwcówek, ze te co urodziły zakładały wątki typu jak karmić malucha, jak radzić sobie z dolegliwościami, usypianiem itd
ale pierwsze dni z maluchami w domku są napewno trudne i dzieczyny muszą dojść do siebie i dlatego nie mają dla nas czasu :-(
ale pierwsze dni z maluchami w domku są napewno trudne i dzieczyny muszą dojść do siebie i dlatego nie mają dla nas czasu :-(Janborku wczoraj sie wystraszyłam jak zobaczyłam ten brązowy (lekko krwisty) śluz i z mężem myśleliśmy że to już lada moment coś sie zacznie. Minęła noc i cisza. Dzisiaj poza bólem brzucha nic sie nie dzieje :-( śluz gęsty o lekkim żółtawym zabarwieniu. Mąż ciągle wydzwania do mnie z pracy czy już coś sie zaczęło ale jak na razie całkowita cisza. Może to cisza przed burzą a może przenosze i urodze dopiero jak sie zgłosze 16 sierpnia do szpitala. Wszystko jest mozliwe.
Zresztą patrząc na Gosie*** to mnie już nic nie zdziwi
Zresztą patrząc na Gosie*** to mnie już nic nie zdziwi

reklama
Kurcze ja juz tez nie wiem co sie z nami dzieje
no nigdy bym nie powiedziała, ze tak sie to bedzie u nas ciągneło
w przypadku sierpniowych mamus wszystkie teorie i symptomy przedporodowe biora w łep
a co lepsze nie sprawdzaja sie nawet, do tej pory uważane za skuteczne, naturalne metody wywoływania porodu
szalejemy z porzadkami, myjemy okna wychodzimy po schodach sexujemy sie a tu nic
no nigdy bym nie powiedziała, ze tak sie to bedzie u nas ciągneło
w przypadku sierpniowych mamus wszystkie teorie i symptomy przedporodowe biora w łep
a co lepsze nie sprawdzaja sie nawet, do tej pory uważane za skuteczne, naturalne metody wywoływania porodu
szalejemy z porzadkami, myjemy okna wychodzimy po schodach sexujemy sie a tu nic

Podziel się: