Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

odzywaj sie jak najczęściej 
że jego żona 4 razy była w ciąży bez zadnego zwolnienia i chciał mnie wyprosić z gabinetu mówiąc że takie paniusie co to chodzą sobie prywatnie do lekarza niech szukaja innego frajera który da im L4! mówie wam wyszłam z gabinetu z rykiem a mój mąż chciał pobić tego lekarza! zrobiła sie awantura szok! w każdym razie L4 dostałam ale on powiedział ze złoży skarge na mnie o wyłudzenia kasy z zusu za bezuzasadnione L4. Brak mi słów dosłownie bo powiedział ze dobrze wyglądam i powinnam w poniedziałek iść do pracy a nie obijać sie i brać pensje!
tak sie zdenerwowałam ze myslałam ze mu w tym gabinecie urodze
poryczałam sie i nie mogłam sie uspokoić :-( wogóle wszystko mnie boli i mam już dosyć :-

ja chyba dałabym palantowi w ryj
co on sobie myśli

mi się to po prostu w głowie nie mieści
konował jeden
naprawdę brak słów. Może trochę szkoda że Twój mąż nie porozmawial z nim "po męsku"...
chociaż po co brudzić sobie ręce...:-(nie dziwię się że się zdenerwowałaś
odpocznij

brzuch twardy od wieczora ale te skorcze nie odczuwalne tylko mnie przez nie krzyz i nogi bola:-(

:-)

to juz przechodzi wszelkie granice takie zachowanie.Konowały jedne, normalnie brak słow na takiego matoła
:dull: