Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Naur gratuluję szybkiego powrotu do formy i figury
co do pokarmu, to ja jak naduszę pierś to zaraz się pojawia... ciekawe tylko, czy będzie go tyle, żeby Małą wykarmić Mąż się smieje, że jak będzie głodomorem jak ja, to od piersi jej nie odstawię nawet na chwileczkę
Kira cieszę się, że wszystko OK I życzę równie miłego personelu przy porodzie, jaki trafiłaś teraz:-)
a mówią, że w niedziele lepiej nie rodzić, bo wszyscy ofukani i poobrażani chadzają...;-)
Kira super ze w końcu trafiłaś na kogoś miłego i wszystko w porządku
Antylopka ja niestety nie moge już zdjąć pierścionka i obrączki bo mam tak spuchniete palce :-( nie wiem jak to będzie przed cc bo podobno trzeba ściagać ale ja nie dam rady próbowałam na mydło i olikwe i niestety nie moge
Raabit ja sie męczyłam prawie 10 min żeby zdjąć
Najpierw wsadziłam reke pod lodowatą wode,chwile potrzymalam w górze,a potem posmarowałam żelem pod prysznic i zlazła-baaardzo ciezko ale sie udało Antylopka,jak scisne piers to tez mam,ale jak scisne brodawke to strzela smiesznie na dużą odległośćTeż spotkałam sie ze stwierdzeniem ze personel w niedziele to niemiły itp.ale chyba w naszym szpitalu jest odwrotnie
to ja już raabit nie wiem jak to będzie, wiem że mężowi chcieli rozcinać i on zdjął na siłe, bo miał nawet obtartą skórę na palcu! może próbuj myjąc naczynia... jak albo może na mokro i na oliwkę...? nie mam pomysłu. Może nie będą Ci rozcinać i pozwolą zostawić, choć to chyba wątpliwe...
Kira ja się boję, żepotem nie uda mi się załapać jak karmić, Mała będzie nerwowa i dadzą jej w szpitalu butelkę i potem będzie jeszcze gorzej. Moja kuzynka tak miała i w rezultacie nie karmiła piersią:-(
Fakt, że nie powiem aby była zmotywowana do tego jakoś bardzo, a ja jestem.
Antylopka ja też jestem A ty możesz nie wyrazic zgody na karmienie butla chyba ze juz naprawde nie ma z Ciebie jak wyciągnąć-położne maja obowiązek pomóc Ci przy karmieniu-a dzidzia rodzi sie z odruchem ssania-myślę że damy radebędzie dobrze:-)
Antylopka ja już próbowałam wszystkiego zeby zdjąć obrączke :-( skończyło sie na obrtarciu skóry do krwi i nic poza tym dlatego dałam sobie spokój
A ja dzisiaj czuje sie fatalnie :-( skurcze mam takie bolesne ze aż sie popłakałam, bo ledwo to wytrzymuje ale nie są regularne więc nadal czekam na coś więcej mąz pojechał do pracy i zostałam sama i to też potęguje mój smutek :-( nie miałabym nic przeciwko temu żeby w nocy urodzić, bo te dni po terminie to naprawde prawdziwa męczarnia dla mnie zarówno psychiczna i fizyczna