reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Zdanka popieram , ja również inaczej przechodzę tą ciążę. Nie mam tyle czasu co wcześniej.Z leżenia mimo nakazu też nici , bo jak? Mała jest szybka jak błyskawica , więc leżeć mogę tylko wtedy kiedy ona śpi. Tak mi mija dzień za dniem. Badania prenatalne zrobiłam wg. mnie wyniki są ok , ale lepiej niech się lekarz wypowie. Dzisiaj ide do starego gina , żeby mieć opiekę w szpitalu, a jutrodo nowego.

reklama
Uch, witajcie dziewczynki! Miesiac mnie tu nie bylo, bo mi komp utknal w serwisie a innego dostepu do netu nie mam. Postaram sie jakos nadrobic zaleglosci, narazie tylko zglaszam reaktywacje!

Ech,wciąż jestem na etapie poszukiwań,jeszcze nikogo nie wybrałam...no i boje sie,w sumie zostałam bez lekarza jak narazie.Mam nadzieje,ze niebawem znajdę jakiegoś dobrego,pozdrawiam

Magda25 jakie badania prenatalne robiłaś? ja w sumie zgodziłam sie tylko na usg prenatalne,badanie przezierności karkowej,słyszałam,ze amniopunkcja daje 100% pewności co do zrowia dziecka,ale tego badania jakoś sie boje.

Ugh, jakos nie czuje sie powitana :baffled: ale to nic.
Musze jakos nadrobic, bo widze tu sporo nowych mam.
Aaa...i prosze o wpisanie mojego terminu, juz konkretnie wyszlo z usg i zgadza sie to z moimi odczuciami, ze 23.08. :happy: Czyli prawie równo 2,5 roku po Julii.
Jak Wasze samopoczucie? Bo ja od wczoraj odzyskalam forme, apetyt i sily.:cool2:

Naur witam ponownie. A jednak sierpień , fajnie, ja się cieszę z Twojego powrotu do sierpniówek.:laugh2:

Celestynka Ciebie też witam bardzo serdecznie.Fajnie, że jesteś.:-)

Syska241 ,z badań prenatalnych miałam USG , a resztę badań miałam robioną z mojej krwi. Nazw badań nie potrafię Ci wszystkich podać , ale chodzi o testy PAPPA i oznaczenie poziomu hormonów produkowanych przez łożysko ( tutaj pamiętam poziom AFP czyli Alfafetoproteiny).:tak:

Wyszło , że wszystko jest ok. Po tych wcześniejszych moich przejściach ulżyło mi kiedy te badania wyszły dobrze.

reklama
Gratuluje:-) do końca ciąży mozesz być spokojna;-) najważniejsze,ze wszystko jest w porządku

Do góry