zdanka
Fanka BB :)
Moja propozycja odnosnie wątków :-)
- Sierpień 2007 (utworzony przez Beatke25) – zostaje tylko bym dopisała jeszcze „wątek ogolny”
- Zdjęcia Rosnących Brzuszków - zostaje bez zmian
- Siepniowe usg - zostaje bez zmian
- Terminy porodów – zostaje bez zmian
- Wielkość dzidzi – myśle że ten wątek można by było połączyć z „ Siepniowe usg ”
- o nas
- zostaje bez zmian
- Pierwsza! ;P i czekam na nastpene...
-ten wątek można by było połączyć z„Sierpień 2007”
- Temat do narzekania: niepokojace objawy,przykre dolegliwosci,paskudni mezczyzni
–bez zmian
- Sport w ciąży – myśle że można go wykasować i jak by cos to na ogólnym poruszać temat moim zdaniem ten wątek bedzie mało oblegany;-)
- sierpien 2007 (utworzony przez Asiasota) – bym wykasowała bo mamy już taki wątek
- Mały Wielki
– bym usunęła albo połaczyła z usg :-)
to jest oczywiście moje zdanie ale prosze wypowiedzcie się a wtedy zobaczymy co dalej z tym fantem zrobimy ;-)
pisze to dlatego ze jak wcodze nie raz na inne miesiące to one maja kilka stron watków troche bez sensu
- Sierpień 2007 (utworzony przez Beatke25) – zostaje tylko bym dopisała jeszcze „wątek ogolny”
- Zdjęcia Rosnących Brzuszków - zostaje bez zmian
- Siepniowe usg - zostaje bez zmian
- Terminy porodów – zostaje bez zmian
- Wielkość dzidzi – myśle że ten wątek można by było połączyć z „ Siepniowe usg ”
- o nas
- Pierwsza! ;P i czekam na nastpene...
- Temat do narzekania: niepokojace objawy,przykre dolegliwosci,paskudni mezczyzni
- Sport w ciąży – myśle że można go wykasować i jak by cos to na ogólnym poruszać temat moim zdaniem ten wątek bedzie mało oblegany;-)
- sierpien 2007 (utworzony przez Asiasota) – bym wykasowała bo mamy już taki wątek
- Mały Wielki
to jest oczywiście moje zdanie ale prosze wypowiedzcie się a wtedy zobaczymy co dalej z tym fantem zrobimy ;-)
pisze to dlatego ze jak wcodze nie raz na inne miesiące to one maja kilka stron watków troche bez sensu

Ja ten swój wątek"wielkość dzidzi"od razu powinnam do usg ale nie pomyślałam
Nie wiem czy to mozliwe,ale skoro on tak twierdzi to niech tak bedzie:-) i słyszy bulgotania jak dzidzia sie przekręca,pół wieczoru ostatnio tak przesiedział z uchem przy brzuchu
opssss a teraz też zaczyna z czasu mi bulgotac i chyba to już jest too
i nie wiem czy tylko iść do jakiegoś innego po to zaświadczenie i czekać na niego