reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Moja propozycja odnosnie wątków :-)

- Sierpień 2007 (utworzony przez Beatke25) – zostaje tylko bym dopisała jeszcze „wątek ogolny”
- Zdjęcia Rosnących Brzuszków - zostaje bez zmian
- Siepniowe usg - zostaje bez zmian
- Terminy porodów – zostaje bez zmian
- Wielkość dzidzi – myśle że ten wątek można by było połączyć z „ Siepniowe usg ”
- o nas :) - zostaje bez zmian
- Pierwsza! ;P i czekam na nastpene... :)-ten wątek można by było połączyć z„Sierpień 2007”
- Temat do narzekania: niepokojace objawy,przykre dolegliwosci,paskudni mezczyzni ;) –bez zmian
- Sport w ciąży – myśle że można go wykasować i jak by cos to na ogólnym poruszać temat moim zdaniem ten wątek bedzie mało oblegany;-)
- sierpien 2007 (utworzony przez Asiasota) – bym wykasowała bo mamy już taki wątek
- Mały Wielki:) – bym usunęła albo połaczyła z usg :-)

to jest oczywiście moje zdanie ale prosze wypowiedzcie się a wtedy zobaczymy co dalej z tym fantem zrobimy ;-)
pisze to dlatego ze jak wcodze nie raz na inne miesiące to one maja kilka stron watków troche bez sensu :confused:

reklama
Witajcie:-)
AniuD ja tak jak pisałam wczesniej zednego bulgotania nie czułam, tylko pojedyncze szmery w brzuszku po 22 tc;-)

Zdanka ja nie mam nic przeciwko zmianom w liscie wątków;-)

Witam z ranka. Pewnie u każdej z nas będzie to inaczej, a w moim przypadku to jednak chyba był maluszek, bo jak się w sobotę wieczorem na mężusia wkórzyłam i mu wygarnełam trochę to mały zaraz zaregował. Mąż stwierdził że taki nerwowy jak ja i musiał go chwilę uspokajać.
Wydaje mi się że wcześniej trochę ale zawsze byłam dość szczupła a poza tym mój mały jest dość duzy bo w 16 tygodniu waży 190 g a norma jest jakoś około 100. Więc może to dlatego. Wogóle lekarz się śmieje że to taka kulka mała bo wzrostem jest na swój 16 tydzień a wagą trochę wylatuje do przodu.
Ja też nie widzę żadnych przeszkód w zmianach. Myślę że Zdanka dobrze to rozplanowała będzie fajnie uporządkowane.
Miłego dnia dla wszystkich.

Uważam że z tymi wątkami to świetny pomysł:tak: Ja ten swój wątek"wielkość dzidzi"od razu powinnam do usg ale nie pomyślałam:zawstydzona/y:

Apropo bulgotania to nie,ale raz czy 2 poczułam takie jakby łopotanie w dole brzucha:-) aż sie zatrzymałam i czekałam,ale sie nie powtórzyło.Za to mój mąż przykładając ucho do brzucha swiecie wierzy że słyszy serduszko dzidzi:-D Nie wiem czy to mozliwe,ale skoro on tak twierdzi to niech tak bedzie:-) i słyszy bulgotania jak dzidzia sie przekręca,pół wieczoru ostatnio tak przesiedział z uchem przy brzuchu:-D Aż strach pomyśleć co bedzie potem:szok:

hejka
ciesze się dziewczyny że spodobała sie Wam moja propozycja napisałam już w tej sprawie do Elżbietki i teraz czekam na odp. mam nadzieje że ona nam ten porządeczek zaprowadzi :-)

co do bulgotania to pamietam że miałam na początku z Ewa takowe ale nie pamietam kiedy się to zaczeło :baffled: opssss a teraz też zaczyna z czasu mi bulgotac i chyba to już jest too :laugh2:

ale się dziś w....... normalnie szok dzwonie do swojego gina i mówie do niego że chciałam się dziś do niego wybrać po zaswiadczenie ze jestem w ciąży potrzebne mi do pracy a ten mi mówi że przykro mu ale do końca marca nie przyjmuje bo jest na zwolnieniu był na nartach i o maććććc złamał sobie noge a do tego to strasznie skomplikowane złamanie i nie wiadomo czy napewno z poczatkiem kwietnia bedzie przyjmował i jestem w kropce :wściekła/y: i nie wiem czy tylko iść do jakiegoś innego po to zaświadczenie i czekać na niego :confused: czy szukać sobie nowego gina bo pod koniec lutego będe chciała iść na zwolnienie ale jestem wściekła :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
on też prowadził moją pierwszą ciąże był przy porodzie i byłam z niego zadowolona i szkoda mi go zresztą znam go już i jest naprawde spoko gość :frown: :oo:

Zdanka- współczuje z tm ginem, to rzeczywiscie problem. A nie dał Ci jakiegos kontaktu do swojego kolegi? Moj to tak robi ze jak wyjezdza na wakacje to zawsze mi daj enamiary na dwóch innych do kt w razie problemów mam dzwonic i oni są poinformowani;-)
CO do bulgotania to mozliwe zeby czuc juz na tak wczesnym etapie ciazy. Zdanka Ty masz 12 tc to chyba niemozliwe co?? JA ostatecznie bulgotanie tez czuje ale nawet wtedy kiedy w ciazy nie jestem:-D :-D

Naur jak tam USG??

DZiewczyny mam 2 kg na plusie a na dodatek o wczoraj 2 tabliczki czekolad w zołądku:eek: :baffled:

Witajcie! Bycze sie na całego, humor mi powoli wraca. Tylko jak mnie coś zaboli to na chwilkę się mocno skupiam i staram się mocniej oddychac i mówić sobie spokój, tylko spokój.
Jesli chodzi o ruchy czy bulgotania to w 12 tyg. zdecydowanie za wczesnie - tak około 18 tego to już coś mozna poczuc ;-)

Zdanka jestem jak najbardziej za za zmianami :-)

reklama
Do góry