reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Dokladnie, jak mama chodzi to dzidzie kolysze a dzidzi dobrze to sie nie rusza, choc mnie to czasami i na spacerze potrafi dziabnac szkrab maly:-D,albo ostatnio w kosciele, taka cisza byla a on mnie tak kopnal z nienacka ze az czknelam jakos tak glosno:zawstydzona/y::confused:

Wczoraj zastanawialismy sie nad imieniem, kiepsko nam to szlo, Igor?jedyne ktore mi wpadlo jakos w ucho-ale to nie to :-:)-:)-(,czekam na propozycje od rodziny.
Choc Szymon, Kuba ,Milosz-tez fajniutkie :eek: hm................

Na zaparcia polecam soki własnej roboty ( z sokowirówki). Kilka jabłek, kiwi, pomarańcza. Na mnie suszone morele juz nie działają. :-)

I tak sobie patrzę, ze Ola jest w ciąży 22 tygodnie i 5 dni , a ja 19 tygodni i 2 dni. I dlatego może odczuwamy inaczej. Moja dzidzia jest 3 tygodnie młodsza

Tak moze byc Sylwia, jeszcze okolo 2 tygodni temu, nie czulam takich mocnych ruchow, takze jeszcze sie doczekasz:happy:
I jak Mrozik poradzilas sobie z prywatna wiadomoscia????:tak::tak:

Chyba mi się udało Ola. Możesz Sylwia sprawdzić ;-)
Z tymi ruchami tak może być jak piszecie, a nawet na pewno tak jest;-) . Ja też jeszcze tak silnie wszystkiego nie czuję, a mąż jeszcze wogóle nie miał okazji poczuć kopniaka :-D

reklama
Mrozik udało się!!!!!!!! A suwaczek sobie dartuję... DLA MALUCHA KUPUJę RZCZY JUZ OD STYCZNIA ( NIE JESTEM PRZESąDNA). NA RAZ WSZYSTKO TO DUZY WYDATEK. ZAOPATRUJE SIE NA ALLEGRO :BODY early days 7sz 51zł ( w sklepie 1 szt 10 zł), KOCYK -SPIWOREK, KOMLET POśCIELI, KOCYK. TERAZ MAM NA OKU STELIRYZATOR DO BUTELEK, I PODGRZEWACZ( MOZNA GO UZYWAC TEZ W SAMOCHODZIE). MROZIK TWOJA DZIDZIA JEST STARSZA OD MOJEJ DOKłADNIE 2 TYGODNIE.

Do góry