reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Wiecie dziewczyny ten śluz to może być czop:tak: bo teraz zrobiło się go naprawdę DUUUUUUUŻŻŻŻŻŻŻŻŻOOOOOOOOOO:szok: jest trochę podbarwiony krwią ale nie biały raczej przezroczysty za to strrrrasznie rozciągliwy. Myślicie że to może być to???:confused:
Skurcze mam co 20-40 min więc narazie nie są regularne:no::-pból brzucha mniejszy może szyjka się rozwierała że mnie tak bolało???:eek:to by się zgadzało że teraz to może być śluz...:eek::sorry2: ciekawe...

reklama
GOSIA dawaj małą przed kompa- My się nią zajmiemy;-) A sama do lekarza, chociaż przynajmniej spakuj sie do końca.
Wiecie co - peszy mnie, ze tyle osób postronnych nas czyta. Już nie będe taka wylewna w swoich wyznaniach:zawstydzona/y: Ja nie podczytywałam żadnego miesiąca!!!!!!!!!!

Antylopka ja do tej pory tez tak odpowiadalam ale doszlam do wniosku ze dla odmiany powiem prawde:eek:
Gosia,to bardzo mozliwe ze to czop-mam nadzieje ze torba spakowana:-Dbo w domu chyba dlugo nie pobędziesz:-D

Sylwia co sie łamiesz;-)to forum publiczne,kazdy moze zajrzec,przeciez i tak nie znasz ludzi-tylko wirtualnie:tak:nie przejmuj sie:-)ja czasem wchodzilam na inne fora zeby sie dowiedziec ile rodzi w terminie:tak:

Gosia dziewczyny mają racje trzymaj torbe w pogotowiu! :tak: jak już urodzisz to poinforum jas żebyśmy sie nie martwiły! :-(

Sylwia ale czytają nas dziewczyny które też są w ciaży wiec to nic złego :tak:

Kira spakowana jestem już dawno:tak:w razie czego torba w rękę i jazda:-D

sylwia sądzę że mała byłaby zadowolona z takiego rozwiązania:tak:;-)nią nawet nie trzeba się zajmować tylko grę włączyc:szok::-Dubieranki lub robienia makijażu-jest w tym świetna hihihi:-D:-D:-D
Też teraz tak myślę co muyślą ci wszyscy którzy czytają nasze forum:szok::eek::baffled:dla nas to normalne bo mamy podobne problemy ale ktoś kogo to nie dotyczy...:shocked2::szok:

Gosia ja myśle, ze jak kogoś nie dotyczy nasze forum to go nie czyta bo to w końcu ciążowe :tak: ja jak nie byłam jeszcze w ciąży to nie czytałam bo mnie to nie interesowało :-)

Jestem już po całej masie załatwiania papierków. Niestety od jutra dołącze do rzeszy bezrobotnych w Polsce. Muszę jutro pojechac się zarejstrowac jako bezrobotna, żebym nie musiała płacic za szpital. Smutne to takie trochę, 6 lat tam pracowałam i miałam nadzieję , że jeszcze popracuję, niby nie zarabiałam dużo , ale wystarczało, no i było względnie jeśli chodzi o warunki.

reklama
Do góry