reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Kira dziwne ze tak lekarz cie zostawił! mój idzie od 6.08 na urlop a ja mam termin na 10.08. Już ostatnio na wizycie zrobił mi cała rozpiske jak mam sie zachować i z kim kontaktowa cgdyby sie cos działo :tak: co w razie bólu, w razie odejscia wód, złego samopoczucia, kiedy do szpitala itd. Takze widze ze mój faktycznie sie troszczy o pacjentki, a myślałam ze to jest takie oczywiste zwłaszcza ze biorą kase ;-)

Rabit ale ty to chyba masz maly brzucho ,to dlatego.Chociaz u mnie to od niedawna zaczyna sie czasami dostojnie pokazywac :baffled:

Hehe Kasia to tak jak u mnie, ciekawe czemu one takie wypukle czasami sie robia??:confused: Maluchy chyba swoimi czasciami te nasze pepki wypychaja:sorry2:

Kira to nieciekawie, skoro w szpitalu taka obsluga...troche klopotliwa masz sytuacje, ale nie jest powiedziane ze z toba bedzie tak samo jak z kolezanka, moze nie bedziesz musiala tak dlugo czekac

Ale mogą nie chciec mnie przyjąć,wiec co moge zrobic zeby mnie przyjęli-co powiedziec?Bo nie chce zeby mnie odesłali z kwitkiem:no:

Raabit to malo, tak mi sie wydaje.Zaloze sie ze nie masz rozstepow, czy...??

Kira jak nie beda chcieli cie przyjac to udawaj ze cie strasznie boli:cool2::cool2:

Raabit u nas w takim wypadku robią KTG,a nie badanie:no:cos wymysle i beda musieli mnie przyjac,nie dam sie zbyc.Pojde do nich pod koniec tyg.to juz bedzie 40 tydz.musza mnie przyjąć:angry:

Ola na razie nie mam rozstępów ale wiem że trzeba być czujnym bo często pojawiają sie dopiero po porodzie :szok::baffled::sorry2:

reklama
A tak po za tym Kira przeciez ty juz jestes w takim czasie ze w kazdej chwili moze sie zaczac cos dziac, co to znaczy ze nie beda chcieli?????!!!!!!Zacznij rodzic!!!

Do góry