reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Wiem Raabit!!! Kiedys laska jakas opowiadala ze z dnia na dzien jej sie zrobily po porodzie, do tego byla szczupla:szok::szok:. Rozstepy to zaraza!!!

dobra dziewczyny ja zmykam już nyny,jutro jade na większosc dnia do mamy,ale pewnie rano zajze do was.zycze wam spokojnej nocy:-)papasie

Ale rozumiem twoje obawy Kira, kiedys z przemeczenia przyplatala mi sie infekcja, zaczelam krwawic, jak okres, tylko zaczelo sie to 5 dni po prawdziwym okresie,krwotok normalnie, tak mocno ze slabo mi sie na ulicy zrobilo, poszlam do szpitala to mi powiedzieli ze musze sobie do lekarza pojsc, a to byla sobota.Leczylam sie miesiacami, okropne to bylo, balam sie ze nie bede mogla zajsc w ciaze.
Do tego jakas psychiczna lekarka tak mnie leczyla ze skrzepy mi sie porobily przez ktore chodzic nie umialam-ale to juz inna historia:wściekła/y:

No widzisz Ola z tymi konowałami to nigdy nic nie wiadomo:angry:krzywdę zrobią bo nie wiedzą co i jak.Dobrze że u Ciebie dobrze sie skończyło:tak:

SUPER Naur,że się wyjaśniło Jak ja urodzę, to wpiszę na tąliste tego "prof" co robił mi 3d:tak:
Ja dziśdla odmiany usnąć nie mogę, bo co 5 min biegam siusiu............:shocked2:

To bylo juz dawno, ale bylo.I sie dobrze skonczylo. Ale z tym odsylaniem do domu, bo niby nic sie nie dzieje, wogole to podejscie-szkoda slow:no:

No nic , pora do lozia, moja maruda juz jeczy:wściekła/y:, maruda ale kochana:tak:
Pa kobietki.
Spijcie slodko, malo boli i kolorowych snow, bo ja mam ostatnio koszmarne!!!

reklama
Do góry