• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja sie dzis juz pozegnam,padnieta jestem,bo wstalam o 5 rano,no i zanim sie przyzwyczaje do takiego wstawania to ze dwa dni mi potrzeba...no i Gosie musze spac polozyc,bo tez rano (o 5.30) ja budze do przedszkola,bo z nami razem jezdzi....a meza gdzies wcielo,wiec jej nie polozy,wrr....:crazy:
To do jutra,milych snow zycze i spokojnego dnia jutro...ja zajze dopiero poznym wieczorkiem i dam znac co i jak z dzidzia,pa,pa...:-):-):-)

reklama
uff doczytalam wszystko, a teraz odmeldowuje sie polozyc bo wlasnie sie tak najadlam ze juz ledwo siedze :szok::-D

Kasia, mamy niezla przewage, tzn wy macie :-D, ja oddalam dzisiaj 4 glosy :-D
trzymajcie sie
papa

właśnie też się zastanawiam nad usg tylko 4D, ale u innego lekarza i czy w sumie nie będzie za dużo o tą 1 wizytę usg, bo to podobno szkodliwe, no i czy nie muszę mówić swojemu lekarzowi, że chcę iść na takie badanie???

Ide prywatnie, koszt 90zl takze niedrogo i dlatego sie zdecydowalam
To musze powiedziec ze u was taniocha, u nas to ponad 100 euro kosztuje, ale chyba tez sie zdecyduje dla tej mojej dwojeczki :-D, tylko ze wtedy przychodza z tym aparatem do domu no i mozna na wlasnej kanapie lezec a do tego jeszcze filmik robia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry