• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witam! właśnie wróciliśmy od dentysty... krzyki i wyrywanie były, jak poprzednio. ale zalapisowane ma na szczęście;-)19-go runda 3... pytałam o znieczulenie w ciąży, jeśli ciąża jest prawidłowa to nie ma przeciwskazań.

Mozesz Efe polowkowe robi sie miedzy 18 a 22 tygodniem:tak::-DJa tez jade kolo 22 tygodnia bo wczesniej po prostu kasy miec nie bede, chyba ze cos zalapie to moze na poczatku kwietnia pojade

Mozesz Efe polowkowe robi sie miedzy 18 a 22 tygodniem:tak::-DJa tez jade kolo 22 tygodnia bo wczesniej po prostu kasy miec nie bede, chyba ze cos zalapie to moze na poczatku kwietnia pojade
Dzięki Kasiu uspokoiłaś mnie. Jak zawsze zresztą:) Poszukałam trochę o tym usg i znalazłam takie ładne zdjęcia i znowu chcę czas podkręcić hihi:-D
Poradnia USG Agatowa

Dobranoc mamuśki:laugh2: Do zobaczenia jutro;-)

Mirana ty leniuchu, ale chcociaz czytasz??:wściekła/y::wściekła/y:Ja juz na dzis sie chyba zegnac bede musze sie wczesniej polozyc. Dobrej nocy dla wszystkich i dzis mam lepszy humor znow prowadzimy:-):-)

reklama
A ja dopiero wrocilam. Moj maz podjechal i powiedzial, ze moze mnie na szybkie zakupy zawiezc, wiec szybciutko wybieglam z domu (juz zupelnie owocow nie mialam a dzwigac ne wolno...).

No i zobaczylam arbuza..... do tej pory nie mialam zachcianek. Ale jak powachalam tego arbuza, to ledwo dotrzymalam zeby do domu dojechac. ;-) hi hi wiec jak tylko weszlismy, to sie na arbuza rzucilam i zjadlam. Cale 3 kg. Sama. A moj maz tylko patrzyl. Z podziwem. Ze tyle wody w sobie zmiescilam ha ha ha
On na szczescie nie lubi, bo musialby ze mna walczyc ;-) smial sie, ze szkoda, ze kamery nie mamy, bo takie rzeczy to trzeba nakrecic. Podobno az sapalam z zadowolenia ha ha ha ha ha:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry