Ann:)
Dumna mama blizniaczek
Ale co kochana?Ann cieszy mnie to strasznie.
Ze taniocha u was? czy ze prowadzicie?Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale co kochana?Ann cieszy mnie to strasznie.
Ze taniocha u was? czy ze prowadzicie?Ann i to to:-)Tak lakonicznie gadam bo na gg siedzeAle co kochana?Ze taniocha u was? czy ze prowadzicie?

Kasia na polowkowe to ja i tak ide do szpitala,wprawdzie tylko 2d ale dobry sprzet a 3d albo 4d to i tak dodatkowo bede robic, musze znajomych popytac co i jak, moze glupio zabrzmi ale i tak oszczedzam jakies 500 euro bo tyle tu kosztuje porod w szpitalu jesli nie ma medycznych wskazac, ja nie zaplaca bo mi przy blizniakach nie mozna w domu rodzic, ale i tak jak wszystko bedzie ok to pare godzin po porodzie wypuszczaja do domu, a wy bidule musicie az trzy dni spedzic w szpitaluDobranoc Piwonia, odpoczywaj.
Ann mysle ze warto poswiecic te pieniadze dla zdrowia naszych maluchow, moge od ust odjac ale polowkowe jest dla mnie wazne