• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ale co kochana? :-D Ze taniocha u was? czy ze prowadzicie?
Ann i to to:-)Tak lakonicznie gadam bo na gg siedze:-D

Dobranoc Piwonia, odpoczywaj.
Ann mysle ze warto poswiecic te pieniadze dla zdrowia naszych maluchow, moge od ust odjac ale polowkowe jest dla mnie wazne

Ostatnio edytowane przez moderatora:
25 marca bede miala usg polowkowe w przychodni, a kolo 10 kwietnia ide prywatnie na 3D.
W osrodku maja kiepski sprzet. W poprzedniej ciazy w piatek bylam na usg u swojego gina nie dowiedzialam sie nic ani ile wazy ani plci, balam sie czy dojrzal czy dziecko jest zdrowe. W poniedzialek pojechalam prywatnie tam usg 45min chlopak 380 g zdrowy. I co robic trzeba jechac prywatnie

Dobranoc Piwonia, odpoczywaj.
Ann mysle ze warto poswiecic te pieniadze dla zdrowia naszych maluchow, moge od ust odjac ale polowkowe jest dla mnie wazne
Kasia na polowkowe to ja i tak ide do szpitala,wprawdzie tylko 2d ale dobry sprzet a 3d albo 4d to i tak dodatkowo bede robic, musze znajomych popytac co i jak, moze glupio zabrzmi ale i tak oszczedzam jakies 500 euro bo tyle tu kosztuje porod w szpitalu jesli nie ma medycznych wskazac, ja nie zaplaca bo mi przy blizniakach nie mozna w domu rodzic, ale i tak jak wszystko bedzie ok to pare godzin po porodzie wypuszczaja do domu, a wy bidule musicie az trzy dni spedzic w szpitalu :baffled:

Ann wcale nie brzmi glupio ja tez musze troche na szpital odlozyc. Znieczulenie, jakas koszule trza kupic ze soba wszystko wziac, bo u nas oszczednosci w szpitalu wielkie.
Tanie te nasze dzieci nie sa a ty masz podwojnie.
Ja bym wolala zeby mnie zaraz po porodzie do domu wypchneli

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry