• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
w sumie to musze tylko poodkurzac i umyc podloge... wszystko juz zrobione...:-) fajne powiedzenie:-D

mezowi powiem zeby poodkurzal... tyle moze zrobic... dziekuje:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja spacerek zaliczyłam i trochę między łazienką(sprzątałam) a podwórkiem latałam bo u mnie dziś wiosennie i młody kredą przed wejściem pięknie malował więc korzystaliśmy :-) ja z jedzenia dziś tylko bułkę zjadłam i jeszcze nic mi się nie chce:wściekła/y:
od tygodnia dostaję szału bo mam ochotę na T i chyba w końcu się skuszę bo inaczej nerwicy dostanę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: może po nospie to nic nie będzie:confused:

reklama
nio powiedzcie co to za ciastka!!??:confused:
robi sie je z margaryny,2 szklanek mąki i 0,5 szklanki piwa i tyle roboty,zagniata a potem wykrawasz jak chcesz,można dodac dzemu lub sera

w sumie to musze tylko poodkurzac i umyc podloge... wszystko juz zrobione...:-) fajne powiedzenie:-D

u mnie tez zostało poodkurzac i pozmywac podłogi,a ze moj dzwonił,ze bedzie późno to mam sporo czasu

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry