• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
My na wagary nie możemy sie wyrwać, ale... nadrabiamy wieczorem, w nocy , albo rano!
Dzisiejsza noc była pełna fikołków! Pierwszy raz miałam taki odlot, że nie wiedziałam gdzie jestem....:szok:

a ja spacerek zaliczyłam i trochę między łazienką(sprzątałam) a podwórkiem latałam bo u mnie dziś wiosennie i młody kredą przed wejściem pięknie malował więc korzystaliśmy :-) ja z jedzenia dziś tylko bułkę zjadłam i jeszcze nic mi się nie chce:wściekła/y:
od tygodnia dostaję szału bo mam ochotę na T i chyba w końcu się skuszę bo inaczej nerwicy dostanę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: może po nospie to nic nie będzie:confused:

Bez większych szaleństw to pewnie Wam wolno!!!:tak:;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja jak ostatnio mialam odlot to dzidzia mi dala tak popalic.... chocby kos kawy mu da;l:-D:-D:-D:-D:-D:-D

zauwazylam ze im czesciej sie bawie z m to dzidzia bardziej daje znac o sobie:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kurcze dziewczyny,ja widze,że Wy tu szalejecie z tymi amorami:-).... Ja mam tez straaaaszną ochotke,ale i straaaasznego stracha,że coś sie zlego stanie...i co ja mam zrobic???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry